CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?HİÇ BİR KARANLIK GÜÇ CHP´Yİ YILDIRAMAZ?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin parti binasında bir basın toplantısı tertipleyerek önceki gece partilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ?Gece Protestosu´nu kınayıp ?3-5 çapulcu tarafından gerçekleştirilen münferit bir eylem değil? değerlendirmesinde bulundu. Keskin, ?Karanlıkları seven bu aciz, korkak ve ahlaksızlar şunu iyi bilsinler; hiçbir karanlık ve faşist güç CHP´yi korkutarak onurlu mücadelesini ve duruşunu saptıramayacaktır? ifadesini kullandı. Basın toplantısına Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık da iştirak ederek yaşananları lanetledi?
Parti binasında tertiplediği basın toplantısı ile önceki gece partilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ?Gece Protestosu´nu kınayarak eylemi gerçekleştiren şahısları kınayarak ağır dille eleştirdi? İl Başkanı Keskin parti binasına siyah çelenkli ve üzerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun fotoğrafları olan kasetlerin bırakılmasını kınadıklarını belirterek, 20´ye yakın kişinin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ve 2 kişinin ismini belirlediklerini açıklayarak şunları kaydetti? ?Perşembe gecesi 23:45 civarında 7-8 araba ile binamızın bulunduğu sokağın iki girişine gelen 20´ye yakın bir grup, parti binamıza çirkin, ahlaksız bir saldırı düzenlemiştir. Bizler, protesto ve eylem kültürüne karşı değiliz. Ama karanlıklar içerisinde korkakça yapılan eylemin protesto veya eylemin aştığını, bu tür davranışların zavallı, aciz, iki ayaklı canlıların kendi yapılarının bir göstergesi olarak görüyoruz. Karanlıkları seven bu aciz, korkak ve ahlaksızlar şunu iyi bilsinler; hiçbir karanlık ve faşist güç CHP´yi korkutarak onurlu mücadelesini ve duruşunu saptıramayacaktır. O zavallı iki ayaklı canlılar ve onların tasmalarını tutanlara sesleniyorum. Yüreğiniz ve cesaretiniz varsa biz Cumhuriyet Halk Partililer buradayız. Bizler tarih boyunca yapılan bütün saldırılara rağmen dik duruşumuzdan ve ilkelerimizden hiç sapmadık. Hiçbir faşizan düşüncenin karşısında eğilmedik, geri adım atmadık. Bizler bütün vatandaşların haklarını savunmaya, ülkemizin çekilmek istenen karanlığa karşı mücadelemize biran bile tereddüt etmeden devam edeceğiz. Zavallı, korkak ve ahlaksızlar bunun hesabını adalet önünde verene kadar da takipçisi olacağız?
İl Başkanı Keskin sözlerinin devamında Burdur´da da aynı şekilde olayın gerçekleştiğini ve bunun organize bir iş olduğunun altını çizerek ?Aynı şekilde Burdur´da da oldu. Bu da işin ne kadar organize olduğu, cümleler de birbirine benzer. Sadece burada kaset konmuş, orada CD. Münferit, bağımsız olan 3-5 çapulcunun münferit yapmış olduğu bir eylem değil planlı, programlı. İki ilde de bu acı olay yaşandı? değerlendirmesinde bulundu?
Toplantıya iştirak eden Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık´da yaşananları kınayıp , failleri lanetleyerek şöyle konuştu? ?Cumhuriyet Halk Partisi´nin önüne zifiri karanlıkta geldiniz, çelenginizi koydunuz. Zifiri karanlıkta koydunuz, çünkü siz karanlık insanlarsınız. Keşke aydınlıkta koysaydınız da Cumhuriyet Halk Partisi´nin ışığından siz de aydınlanma nasibinde bulunabilseydiniz.? İfadesini kullandı?
HABER: C.USTEN / E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı