CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?HEP BİRLİKTE TÜRKİYE´NİN ÜNİTER YAPISINI KORUMALIYIZ?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü il başkanlığınca tertiplenen ?Genel Seçimleri Değerlendirme ve Strateji Politikaları belirleme" başlıklı İl Danışma toplantısında bir araya gelerek geçmişin muhasebesini yapıp, gelece dair yol haritası belirledi? Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ve organizasyona ev sahipliği yapan henüz çiçeği bununda İl Başkanı Feyzullah Keskin birlik ? beraberlik vurgusu yaparak ?Türkiye´nin üniter yapısını korumak, mevcut kardeşlik ve birlik duygusuna nifak tohumları ekmek isteyenlerle mücadele etmek hepimizin görevi olmalıdır? ifadesini kullandı?.
Chp İl Başkanlığınca tertiplenen ve Öğretmenevi Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen Genel Seçimleri Değerlendirme ve Strateji Politikaları belirleme" başlıklı İl Danışma toplantısına CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin başta olmak üzere eski Milletvekili Şevki Kulkkuloğlu, eski İl Başkanı Mustafa Ayan, Kurultay Delegeleri, İl ve ilçe teşkilatı mensupları ve partililer iştirak etti..
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren henüz çiçeği burnunda İl Başkanı Feyzullah Keskin, ülkemizin birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlara karşı hep birlikte mücadele verilmesi gerektiğinin altını çizip ülkenin üniter yapısını korumamız gerektiğini ve hoş görüyü elden bırakmamız gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu ?Bu güzel vatanın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmeliler Türkiye Cumhuriyetinin üniter yapısına ve kardeşliğine nifak tohumları ekenler başarılı olamayacaklardır. Devlet bu zihniyette olanlarla mücadele edecektir. Burada bizlere düşen görevler vardır. Eğer biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bir bölgeyi ya da bir vatandaşın etnik yapısını potansiyel suçlu gibi görmeye başlarsak işte o zaman asıl tehlike ortaya çıkar. İşte o zaman bu ülkeyi bölmeye çalışanların amaçlarına ulaştıklarını görebiliriz. Bu nedenle vatandaşlara düşen en önemli görevlerden bir tanesi de kardeşliğimizi bozacak aramıza nifak sokacak birliğimizi dirliğimizi bozacaklara vereceğimiz cevaptır. Bu cevapta sevgi, hoşgörü ve kardeşliktir. Eğer bizler sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği kaybedersek o zaman bu ülkeye asıl ihaneti gerçekleştirmiş oluruz. Çünkü bu ülkenin kuruluşunun temelinde hoşgörü, sevgi, kardeşlik vardır. Ülkemiz stratejik bir politika üzerinde hareket etmektedir. Doğusuyla batısı, kuzeyiyle güneyi arasında kültürümüzde farklılıklar olabilir. Bu farklılıklara rağmen bir arada kardeşçe yaşayabilirsek o zaman biz ülkenin hizmetini başarılı bir şekilde yapmış oluruz. Ülkemizde farklılıklar var ama güzel olan bu farklılıkların bir arada yaşanmasıdır. Hiç kimse inancından ve etnik yapısından dolayı dışlanamaz. Özellikle bunu siyasi söylemler halinde ifade etmek çok büyük bir tehlikedir. Biz bu hoşgörüyü kaybedersek o zaman birbirinden nefret eden birbirini sevmeyen kindar bir toplumla karşı karşıya kalırız ve bundan da herkes zarar görür. Huzurun bozulduğu yerde sıkıntılar baş gösterir?
Keskin sözlerinin devamında Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz´ı eleştirerek ?Orası Kayseri Ticaret Odasıdır. Bir siyasi parti veya bir liderin gelip orada getirilen bürokratlarla şov yapma yeri değildir. Kayseri Ticaret Odası vatandaşlara ait olan bir yerdir. Herkesin oraya davet edilmesi gerekir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak 120. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kayseri Ticaret Odasına davet edilmedim? ifadesini kullanıp serzenişte bulundu ve STK ların siyasallaştırlmaması gerektiğinin altını çizdi?.
İl Başkanı Keskin´in açılış konuşmasının ardından toplantı medya mensuplarına kapalı olarak devem etti,



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı