CHP İL BAŞKANI KESKİN

CHP İL BAŞKANI KESKİN

?SOKAK SOKAK GEZİP SESİMİZİ DUYURACAĞIZ?

Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin Genel Merkez´den gelen konuklarını ağırladı? Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Parti Meclisi üyesi Hakkı Akalın´ı konuk eden Keskin konukları ile birlikte medya mensuplarının karşısına çıkarak gündemi değerlendirdi? Keskin yaptığı değerlendirmede ?Kayseri İl Örgütü olarak saha çalışmalarımız hızla artacak. Söylemediğimiz bir cümleyi söylenmiş gibi ve ilaveler yapılarak yanlış algılar oluşturuluyorlar. Bizde ev - ev, sokak - sokak gezip sesimizi duyuracağız??
Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Parti Meclisi üyesi Hakkı Akalın´dan oluşan Chp heyeti Kayseri İl Örgütü´nü ziyaret edip, tertiplenen basın toplantısı ile ülke gündemine dair partilerinin görüşlerini dile getirdiler?
Basın toplantısı İl Başkanı Feyzullah Keskin´in açılış konuşması ile start verdi? Keskin Genel Merkezin talimatı şile saha çalışmalarına yoğunluk vereceklerini kaydederek, ? Sesimizi medyada çok fazla duyuramamaktan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı saha çalışmalarını artırdık. Kayseri örgütü olarak çalışmalarımız hızla artacak. Söylemediğimiz bir cümleyi söylenmiş gibi ve ilaveler yapılarak yanlış algılar oluşturuluyorlar. Bunun en son örneğini Chp´nin Parti Meclisi´nde çıkan bildirgesinde yansıtıldı. Bizde ev ev sokak sokak gezip sesimizi duyurup Türkiye´nin nasıl bir kaosla karşı karşıya olduğunu ve Chp´ nin görüş ve düşüncelerini bizzat ileteceğiz?
Daha sonra kürsüye gelen Denizli Milletvekili Melike Basmacı´da ?Bizler bu ülkeyi kuran, Cumhuriyeti Cumhuriyet yapan insanların evlatlarıyız. 1923 ten beri söylediklerimizin arkasındayız. Demokrasi dedik hala diyoruz. Yurtta sulh, cihanda barış diyoruz hala diyoruz? Ama bunu hep birlikte yapmamız lazım. Duymayana duyurmamız lazım . Ülkenin içinde bulunduğu bu yalandan - talandan bu gerçekten haklının güçlü olduğu değil, de güçlünün haklı gibi davrandığı düzenden hep birlikte kurtarıcağız. Söyleyecek çok şey var birlikte olursak yapamayacağımız hiç bir şey yok? diye konuştu?
İzmir Milletvekili Özcan Purçu biz Türkiye Cumhuriyeti´nde yaşayan hangi etnik kimlikte olursak olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hep birlikte bu ülkede yaşamaya devam ediyoruz. Yalnız sizlerde takdir edersiniz ki son yıllarda yaşadığımızı bizler yaşamadık? Dedelerimizde yaşamadı bir kurtuluş savaşını yaşadık. Çanakkale savaşını yaşadık ondan sonra şimdi ülkenin geleceğinden çocuklarımızın, geleceğinden şuan maalesef endişe duymaya başladık? ifadesini kullandı?
İzmir Milletvekili Ali Yiğit´de AB sürecine vurgu yaparak ?57 yıl AB kapısında bekledik, AB´ ye girmek için ve yüzlerde kanun değişikliği yaptık. Ama şimdi orda insan hakları yok gibi bir söylem geldiği zaman da siz bize bunu söyleyemezsiniz. Biz sizi istemiyoruz diyorlar. Biz Avrupalı olmaya hazırız. Hele İzmirliler gerçekte bu işe hazır. Orası demokrasiye açılan bir kapı. Biz bazen diyoruz ki İzmir olarak eğer gerekirse Türkiye Cumhuriyeti´nden ayrılsın ve İzmir olarak AB´ye girsin. Biz bu şartlarda yaşamaya razı değiliz.?
HABER : S. ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı