CHP İL BAŞKANI KESKİN TERS KÖŞE OLDU

CHP İL BAŞKANI KESKİN TERS KÖŞE OLDU

KUNDAKÇI CHP MÜŞAHİDİ ÇIKTI?

CHP Hacılar ilçe binasını kundaklayan şahıs yakalandı? Kundaklama olayı ile ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Nazmi A. isimli şahısın Chp müşahidi olduğu ortaya çıktı? Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevi´ne gönderilirken, ilk ifadesinde Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na Kızdığı İçin CHP binasını kundakladığını itiraf ederken, olayın ilk duyulmasının ardından ağır dille iktidar partisini suçlayan İl Başkanı Feyzullah Keskin´in söylemlerinden dolayı özür dilemesi beklenirken o iddialarını sürdürerek ?Yapana değil yaptırana bakmak gerek? diye konuştu?
CHP Hacılar ilçe binasının kundaklanması olayının üzerindeki sır perdesi aralandı? Hacılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerin tarafından CHP ilçe binasının çevresinde güvenlik kameraları sayesinde kimliği belirlenen Nazmi A., kısa sürede yakalandı.
Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Nazmi A.´nın babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP müşahidi olarak görev yaptığı belirlenirken, zanlı polisteki ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun HDP ve FETÖ/PDY konusundaki söylem ve tutumlarını beğenmediğini ve buna tepki olarak, ilçedeki bir akaryakıt istasyonundan 5 litre bidonla benzin aldığı ve ilçe başkanlığını bununla kundakladığını itiraf etti?
İşsiz olduğu belirlenen 24 yaşındaki Nazmi A.´nın basit yaralama, bıçaklama, darp ve devlet malına zarar verme gibi 6 ayrı suçtan sabıkasının olduğu da tesbit edilirken, CHP´ye değil, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na kızdığı için olayı gerçekleştirdi öğrenildi? Emniyette ki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği´ne getirilen zanlı, sağlık kontrolü çıkışı medya mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı? Zanlı daha sonra sevk edildiği adliye de çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi?
Öte yandan kundaklama olayının ardından yaşananlardan iktidar partisini sorumlu tutarak ağır bir dille eleştiren Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin´in failin Chp müşahidi olduğunun ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun tutumuna tepki olarak olayı gerçekleştirdiğini itiraf etmesi üzerine ne yapacağı merakla beklenirken, Niğde Milletvekili ile birlikte medya karşısına çıkan İl Başkanı Keskin beklenenin aksine daha önceki değerlendirmesi ve iktidar partisine yönelik olarak gerçekleştirdiği suçlamalara yönelik özür dilemek yerine, iddialarını devam ettirmeyi tercih edip kundakçının Chp´li olmadığını vurgulayarak ?Şahsın kendisi değil babası CHP üyesidir. Hem yapana değil yaptırana bakmak gerekir? ifadesini kullandı?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı