CHP İL BAŞKANI ÖZER,

CHP İL BAŞKANI ÖZER,

?NİYETİ ÜZÜM YEMEK OLANLARA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIKTIR?

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer bir basın toplantısı tertipleyerek, ?Mahalli İdareler Seçimleri´ne yönelik olarak yürütülen çalışmaları değerlendirdi? İl Başkanı Özer yaptığı değerlendirmede 23 Ekim tarihinde Nevşehir´in Gülşehir ilçesinde Çalıştay gerçekleştireceklerini duyurarak, ?Mart 2019 seçimleri için görüş ve önerileri olan, niyeti de üzüm yemek olan partililerimiz ve dostlarımız için her zaman kapımız açık. Her zaman onları dinlemeye, görüşlerinden faydalanmaya hazırız? ifadesini kullandı?

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer parti binasında bir basın toplantısı tertipleyerek ?Mahalli İdareler Seçimleri´ne yönelik olarak yürütülen çalışmaları değerlendirdi?

İl Başkan Özer ?Mart 2019 seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi il örgütü olarak biz de çalışmalarımıza günler öncesinden başladık? sözleri ile start verdiği konuşmasının devamında gerçekleştirilen çalışmalara dair şu bilgileri verdi? ?Genel Merkezimizde seçim takvimini günler öncesinden belirleyerek, son başvuru tarihini 19 ekim olarak açıklamıştı. Ancak daha sağlıklı bir sonuç elde edebilmek için bu tarih 26 Ekim tarihine kadar uzatıldı. Milletvekillerimiz ve genel merkez yöneticilerimiz Türkiye´nin dört bir yanına dağılarak, halkımızın nabzını tuttu. Bu bağlamda Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ahmet Akın ve Sivas Milletvekilimiz Sayın Ulaş Karasu da hafta sonu kentimizdeydi. Milletvekillerimiz iki gün boyunca kanaat önderleriyle, sivil toplum örgütü temsilcileriyle, esnaflarla ve tebdili kıyafetle vatandaşlarımızın arasına katılarak Kayseri´nin nabzını tutmaya çalıştı?

İl Başkanı Özer sözlerinin devamında Kayseri il örgütü olarak bugüne kadar yapılmayan bir uygulamayı hayata geçireceklerini duyurarak ?İl örgütü olarak biz de bugüne kadar yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirerek, 23 Ekim Salı Günü Nevşehir Gülşehir´de bir Çalıştay yapacağız? şeklinde konuştu?

CHP İl Başkanı Özer sözlerini noktalarken partilerine çağrıda bulunarak, ?Niyeti de üzüm yemek olan partililerimiz ve dostlarımız için her zaman kapımız açık? dedi ve ekledi? "Kayseri´nin 2019 seçimlerinde, nasıl doğru adımlar atması gerektiği konusunda en doğru yol haritası çizecek kalabalık bir katılımın olacağını belirtmek isterim. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, Mart 2019 seçimleri için görüş ve önerileri olan, niyeti de üzüm yemek olan partililerimiz ve dostlarımız için her zaman kapımız açık. Her zaman onları dinlemeye, görüşlerinden faydalanmaya hazırız. Biz ortak aklın, bilimin, demokrasinin yanında olan bir partiyiz."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı