CHP İL BAŞKANLIĞI´NA

CHP İL BAŞKANLIĞI´NA

BİR KADIN ADAY?

Cumhuriyet Halk Partisi  Kayseri İl Örgütü´nün  07 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan  seçimli genel kurulunda İl Başkanlığı Koltuğunun sahibi olmak için adaylığını  açıklayan  bayan  aday  Ümit  Özer  parti binasında  tertiplenen basın toplantısı  ile adaylığını remileştirerek kamuoyuna  duyurdu?  Milletvekili  Çetin Arık´ın desteklediği konuşulan Özer´in adaylık  açıklamasında İl Başkanı  Feyzullah  Keskin  bulunmayışı dikkatlerden  kaçmazken bayan aday Özer; ?Siyaset bir ekip işidir. Toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir yönetim oluşturacağız? ifadesini kullandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütünde seçim rüzgarları şiddetini artırmaya başladı? Mevcut Başkan Feyzullah Keskin önceki gün yaptığı yazılı açıklama ile  7 Ocak´ta yeniden  aday olmayacağını  açılarken, koltuğun  taliplileri bir bir ortaya çıkmaya başladı? 

Sarızlı ve Avşar Kökenli Milletvekili Çetin Arık´ın destek verdiği konuşulan bayan aday  Ümit Özer parti binasında düzenlenen basın toplantısı  ile  adaylığını resmen duyurdu?  Basın açıklamasında sürekli olarak ?Ekip  Ruhu´ ve ?Biz´ olgularına vurgu yapan Özer Cumhuriyet Halk Partisi´nin iktidarı için CHP il ilçe örgütlerine büyük görev düştüğünün altını çizerek ?Bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için; Cumhuriyet Halk Partisi için  göreve talibiz. Siyaset bir ekip işidir. Toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir yönetim oluşturacağız. Ben değil, biz diyerek tüm ilçe örgütlerimizle, geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış olan büyüklerimizle, medya kuruluşlarıyla, milletvekillerimizle ve genel merkezimizle uyum içinde olacağız. Gün birlik beraberlik ve dayanışma günü. Partililerimizle, STK´larımızla, halkımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız. İlimizin sorunlarını yakından takip edecek, sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız?  diye konuştu?

Öte yandan İl Başkanlığına namzet olan bir diğer isim Avukat İbrahim İlbasmış´ın da  Pazar  Günü saat 14.00´de medya karşısına çıkarak  aday olduğunu  duyuracağı  öğrenildi?

HABER  :  C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı