CHP İL ÖRGÜTÜ

CHP İL ÖRGÜTÜ

ŞEHİT KOMANDOLARI UNUTMADI

CHP Kayseri İl Örgütü üyeleri 17 Aralık 2016 tarihinde çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 15 askerin şehadete erdiği otobüs durağının önünde dua edip, rahmet dilediler.

İl Başkanı Ümit Özer öncülüğünde Talas Caddesi üzerinde yer alan ve artık Komando Durağı olarak anılan menfur patlamanın yaşandığı yere gelen Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü üyeleri şehit erlerin isimlerinin yazılı olduğu yere karanfiller bıraktılar.

Başta Şehit Komandolar olmak üzere tüm şehit ve gaziler için Kur´an Tilaveti gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partiler Fatihalar okuyup dua ettiler ve saldırıyı lanetlediler?

CHP İl Başkanı Özer yaptığı kısa konuşmada ?1. Komando Tugay Komutanlığında görevli askerlerin çarşı iznine çıkışı sırasında gerçekleşen hain saldırı tüm ülkeyi ve biz Kayseri halkını yasa boğdu. Terörle mücadelede etkin rol oynadığı için hedef olarak seçilen Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu seçkin Birliği´ni bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalan tüm sevdiklerine Allah´tan sabır diliyorum.? İfadesini kullandı?

 Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu yaşananların son derece acı olduğunun altını çizip şehit yakınlarına sabır dileyerek, terörün kökünün kazınması gerektiğini vurguladı?



Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"