CHP İL YÖNETİMİ

CHP İL YÖNETİMİ

MEDYA MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü tertiplenen iftar yemeği Chp´nin vekil adayları ile medya mensuplarını aynı sofrada buluşturdu? Etkinlikte konuşan İl Başkanı Ümit Özer ?Yargı, yasama, yürütmeden sonra en önemli güç basındır. Maalesef kalemler istediği gibi yazamıyor. İşiniz çok zor? ifadelerini kullanarak tarafsızlığın sağlanamadığını iddia etti?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü tertiplenen ve Talas İlçesi´nde özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine CHP İl Başkanı Ümit Özer, Chp´nin Kayseri listesinde yer alan Milletvekili adayları Çetin Arık, Aşkın Genç, İbrahim Kaan, Mazhar Oğuz Özsoy, Gonca Yelda Orhan, Recep Bulut, Kadim Şahin, Chp Melikgazi İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ve Talas İlçe Başkanı Serdar Altuner ile ilimizde yayaın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti?.

Etkinlikte konuşan İl Başkanı Ümit Özer ?Yargı, yasama, yürütmeden sonra en önemli güç basındır. Maalesef kalemler istediği gibi yazamıyor. İşiniz çok zor? değerlendirmesinde bulunarak medya mensuplarının tarafsızlığını yitirdiğini iddia ederek ? 25 Haziran´da her şey çok daha güzel olacak. Seçim çalışmalarımız çok yoğun. Çok umutluyuz, mutluyuz. 12 Haziran´da cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce Kayseri´de olacaklar, buradan bütün Kayseri halkını mitinge davet ediyoruz? ifadesini kullandı?

CHP Kayseri milletvekili ve 27. Dönem için 1. sıra adayı Dr. Çetin Arık´da konuşmasında ?Yoğun bir kampanya ile çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde coşkuyla kabul ediliyoruz. Gittiğimiz her yerde demokratik, özgür bir Türkiye istediğimizi söylüyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz? şeklinde konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı