CHP İL YÖNETİMİ

CHP İL YÖNETİMİ

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ´Nİ ANDI?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl yönetimi 18 Mart Çanakkale Zaferi´ni kutlayıp, zafer yolunda şehadete eren vatan evlatlarını kutladı?

Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen partililer ilk olarak Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak istiklal marşı okudular.

Parti adına açıklama yapan İl Başkan Vekili Abdullah Gözbaşı, ? 18 Mart Çanakkale Zaferi, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti tarihi için değil, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biridir? ifadesini kullanıp şunları kaydetti?Türk Milletinin bağımsızlığa olan aşkının ete kemiğe büründüğü bu kutlu zafer, vatan sevgisinin her türlü zorluğu yenebileceğinin de önemli bir göstergesidir. Türk milleti tüm yokluklara rağmen, dünyanın en güçlü ordularını dize getirerek, ?Çanakkale Geçilmez? demeyi başararak, mazlum milletlere de örnek olmuştur. Ömrü cephelerde geçen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün de askeri dehası ile zaferde rol oynadığı Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı´na da ilham olmuştur.Çanakkale Zaferi´nin bir diğer anlamı ise bugün türlü oyunlarla bozulmak istenen Anadolu kardeşliğinin de en güzel örneğidir. Dini, mezhebi, kökeni ne olursa olsun Anadolu halkı omuz omuza bir destan yazarak, canları pahasına bu topraklardaki kardeşliği pekiştirmişlerdir. Türkiye´yi bölmek, kardeş kavgasını körüklemek isteyenlere en güzel yanıt Çanakkale Destanıdır. Türkiye Cumhuriyeti´ni bölmek isteyenler tarihe baktıklarında bunu başaramayacaklarını görecektir.?

Partililer basın açıklamasının ardından kartal şehitliğine yürüyüş gerçekleştirerek şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.

HABER:  SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı