CHP KAYSERİ ESKİ MİLLETVEKİLİ GANİ AŞIK

CHP KAYSERİ ESKİ MİLLETVEKİLİ GANİ AŞIK

?16 NİSAN´DA MİLLİ BEKAMIZIN GELECEĞİ OYLANACAK? ...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri eski Milletvekillerinden Gani Aşık Parti il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında 16 Nisan 2017 tarihine gerçekleştirilecek olan referanduma dikkat çekerek; ? Halkımız 16 Nisan Pazar günü yurdumuzun, devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Milli Bekamızın geleceğini oylayacaktır? değerlendirmesinde bulundu?
İl binasında basın karşısına çıkan Chp Kayseri eski Milletvekili Gani Aşık, anayasa yoklamasına 13 gün kaldığını hatırlatarak ? Türkiye ve genç Cumhuriyetimiz milli tarihimizin çok önemli bir dönemecindedir. Halkımız 16 Nisan Pazar günü yurdumuzun, devletimizin, cumhuriyetimizin ve milli bekamızın geleceğini oylayacaktır? değerlendirmesinde bulundu?
Eski Vekil Aşık sözlerinin devamında ?Sürdürülen referandum kampanyasının gelinen bu aşamasında yurttaşlarımız fark etmişler ki bu anayasa değişikliği halkımızın ve demokratik hayatımızın ihtiyacından değil, sayın Cumhurbaşkanının şahsi ihtiyacından kaynaklanmaktadır? iddiasında bulunup şunları kaydetti? ?Bunun anlamı millet iradesinin ağır bir hasara uğratılması yanında, egemenlik gaspı yolu ile Türkiye büyük millet meclisini, bir taraftan sayısını 600´e çıkarırken, diğer taraftan işlevsiz ve itibarsız kılarak yoksul halkımızın sırtına bindirilmiş beyhude yük haline getirmektedir. Türk milletinin 5 bin yıllık devlet geleneğinde ve 71 yıllık demokrasi tecrübesinde devlet başkanı veya cumhurbaşkanının böyle bir mutlak yetkisi hiç olmamıştır. Getirilmek istenilen cumhurbaşkanlığı sisteminin, 200´e yakın birleşmiş milletler üyesi ülkenin hiç birisinde örneği loktur. Böyle bir anayasa İslam tarihinde ve İslam tarihinin başlangıç dönemindeki Raşit halifeler döneminde de yoktur. Yargının, yasamanın ve yürütmenin tek elde toplanması derin bir toplumsal kaosa içinden çıkılmaz girdaba ve bu cennet vatanın, cehenneme dönüştürülmesine sebep olacaktır. ?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı