CHP KAYSERİ İL ÖRGÜTÜ

CHP KAYSERİ İL ÖRGÜTÜ

KILIÇDAROĞLU´NA DESTEK VERDİ?

CHP İl Örgütü´nden Kılıçdaroğlu´na destek? CHP Kayseri İl Örgütü, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na, şehit cenazesinde yapılan saldırıyı protesto etmek maksadı ile yürüyüş gerçekleştirdi? Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen protestocu partililer adına açıklama yapan İl Başkanı Feyzullah Keskin, tüm şehit cenazelerinde Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileirne saldırılacağı yönünde duyum aldıklarını vurgulayarak ?Üniter yapımızı bozmaya çalışanların karşısında olacağız. Yüreğimizde cesaretimizde sizlere yeter.?ifadesini kullandı?
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na İstanbul Vezneciler´de meydana gelen patlamada şehit olan güvenlik güçlerinin cenaze töreninde saldırıda bulunulması sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na destek vermek ve yaşananları protesto etmek üzere yürüyüş düzenlediler.
Parti hizmet binasından Cumhuriyet Meydanı´na yapılan yürüyüş boyunca ?Türkiye laiktir, laik kalacak´, ?Mustafa Kemal´in askerleriyiz´ gibi sloganlar atan protestocu Chp liler Cumhuriyet Meydanı´na geldiklerinde İl Başkanı Feyzullah Keskin grup adına basın açıklaması gerçekleştirdi? Tüm şehit cenazelerinde Chp lilere saldırıda bulunulacağına dair duyum aldıklarını iddia eden İl Başkanı Keskin şunları kaydetti ?Ülke genelinde şehit cenazelerinde CHP´ye saldırı yapacakları istihbaratı geldi. Ve güç zehirlenmesine girenler genel başkanımızı ve bizleri satılık tetikçilere hedef gösteriyorlar. Biz ölüm dahil hiçbir şeyden korkmayız. Bu vatan için kanlarımız topraklara dökülecekse bu bizim onurumuzdur. Bundan sonra bizlere saldıranlara karşı sessiz olmayacağız. Her şehit cenazesinde olacağız. Üniter yapımızı bozmaya çalışanların karşısında olacağız. Yüreğimizde cesaretimizde sizlere yeter.?
Öte yandan İl Başkanı Keskin´in konuşması sırasında, bisikleti bir vatandaşın, CHP´lilere yönelik olarak, ?Allah belanızı versin.? şeklindeki ifadeleri partililerde bir süre huzursuzluğa neden oldu. Polisin araya girmesi ve vatandaşı uzaklaştırmasından dolayı, İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamasını tamamladı.
Protestocu grup basın açıklamasının ardından güvenlik güçlerinin gözetiminde sessizce dağıldı?
Ayrıca Chp Kayseri Milletvekli Çetin Arık´da yazılı bir açıklama yaparak önceki gün yaşanaları kınayıp Genel Başkan Kılıçdaroğlu´na destek verdi?.
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı