CHP KAYSERİ KURULTAY DELEGELERİ

CHP KAYSERİ KURULTAY DELEGELERİ

SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAY ÇAĞRISI YAPTI?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Kurultay Delegesi 10 isim parti binası dışında gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile CHP Genel Merkezi´ne seslenerek Seçimli Olağanüstü Kurultaya gidilmesi için çağrıda bulundular? Delegeler adına konuşan aynı zamanda CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olan Gonca Orhan "Olağanüstü Kurultay Bir An Önce Toplanmalı" değerlendirmesinde bulundu?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Kurultay Delegesi 10 isim parti binası dışında gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile CHP Genel Merkezi´ne seslenerek Seçimli Olağanüstü Kurultaya gidilmesi için çağrıda bulundular?

CHP Kayseri Kurultay delegeleri adına bir basın açıklaması yapan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, 24 Haziran seçimleriyle birlikte partinin kendi doğal liderini oluşturduğunu ifade ederek, Kurultay´ın bir an önce toplanmasını istediklerini kaydetti?

Sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na parti onursal başkanlığının çok yakışacağını iddia eden Orhan, "Kayseri Kurultay Delegeleri olarak halk ve tabanın sesine kulak vererek değişimden yana olduğumuzu ve partimizin en üst yetkili organı olan Seçimli Olağanüstü Kurultay´ın toplanmasını gerekli görüyoruz. Bu talebimizi kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz? dedi ve ekledi? ?Halkın ve tabanın sesini dinlediğimiz için biliyorsunuz ki 24 Haziran seçimlerinde aldığımız oy oranları ve Sayın Muharrem İnce´nin almış olduğu oy oranı arasında ki fark düşünülerek taban Cumhuriyet Halk Partisi´nde kendi doğal liderini oluşturdu. Bizde bu doğal liderin arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Genel Başkanımızın onursal başkanlığına çok yakışacağını ve yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine özellikle millet ittifakına göstermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz"

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Kurultay delegesi olan Gonca Yelda Orhan´ın çağrısına Oğuz Özsoy, Pembegül Çetinkaya, Ata Soykan, Ziya Alp Köse, Zeki Gümüş, Şehirban PEKER, Ali Paşa Tan, İbrahim Kaan, İbrahim İlbasmış´da imza koyarak destek verdiler?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı