CHP KAYSERİ´DE İLÇE KONGRELERİ TAMAM

CHP KAYSERİ´DE İLÇE KONGRELERİ TAMAM

AYAN ?26 ARALIK´TA İL KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ?


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan kongre takvimine dair haber ekibimize yaptığı değerlendirmede 15 ilçe´de kongrelerini tamamladıklarını belirterek , sadece Bünyan ilçe kongresinin iptal edildiğini açıkladı. Başkan Ayan İl Kongresi´nin 26 Aralık´ta gerçekleştirileceğini de vurgulayarak, kongrede aday olduğunu bir kez daha yineleyerek ?Kongrede çarşaf liste uygulamasının hayata geçirilmesi taraftarıyız. Aday olacak her arkadaşımız başımızın tacıdır?diye konuştu?
İlçe kongrelerini değerlendiren CHP il Başkanı Mustafa Ayan, 15 ilçe´de kongreleri tamamladıklarını sadece Bünyan ilçe kongresinin iptal edildiğini belirterek şunları kaydetti? ?Çok sağlıklı kongre süreci yaşadık bir ilçemizde merkez yürütme kurulumuzun kararı ile sayın genel başkanımızın bilgisi dahilin de kongreyi iptal ettikDiğer 15 ilçede kongrelerimizi tamamladık, buna göre başkanlarımız şu şekilde oluştu. Akkışla´da Ahmet Deniz, Develi M. Rahmi Künyeli,Felahiye Ali Özbay, Hacılar Derviş Kilci, İncesu Mustafa Akdamar, Kocasinan Mazhar Oğuz Özsoy, Melikgazi İbrahim Kaan, Özvatan Geylani Angay, Pınarbaşı Cuma Arık, Sarız İbrahim Konur, Sarıoğlan Nihat Kara, Talas, Yalçın Mağden, Tomarza Bayram Kılıç, Yahyalı Mehmet Acarbaş,Yeşilhisar Salim Kocaoğlu, göreve getirildi.
Bu arada Yahyalı, Talas, Sarıoğlan, Özvatan, Melikgazi, Kocasinan, İncesu başkanları değişmiş oldu diğer ilçelerimizde mevcut başkanlarımızla devam ediyoruz. Örgütlerden sorumlu il Başkan yardımcımız İbrahim İlbasmış il sekreterimiz Şevket Şahin önceki il sekreterimiz Recep Akın´ın bu süreçte büyük emeği var. Kendilerine teşekkür ediyorum.?

İl kongresinin 26 Aralık´ta olduğunu ve şu ana kadar kendisinden başka bir adayın resmi başvuru yapmadığını belirten Ayan sözlerini şöyle noktaladı ? Bir ilçemiz kongresini yapamadığı için kongremize katılamayacak. Hacılar´da uzun yıllardan sonra kongre yaptık. Aday olduğumu daha önce açıkladım yine adayım. Partinin derlenmesi, toparlanması açısından bu iki yıl seçimlerin olmadığı bir dönem olacak dolayısıyla partilerin kendilerini toparlama dönemi olacak. Biz geçen dönem arkadaşlarımızla birlikte görev aldığımızda yerel seçimle birlikte 4 tane seçim gördük, bizim için maddi anlamda yıprandığımız bir durum oldu. İki yıllık önümüzdeki süreç derleyici toparlayıcı bir dönem olacak. İki yıldan sonraki kurultay sürecinden sonra parti tamamen genel seçim havasına girecek erken seçim olmazsa eğer. Bir başka arkadaşımız henüz açıklama yapmadı adaylık için, tek aday olursam düşüncem kesinlikle çarşaf liste olmasıdır. Blok liste ile bloklaşmayı guruplaşmayı engellemek istiyorum. İki aday dahi olsa bunu teklif edeceğim ve çaba göstereceğim. Daha kucaklayıcı bir yönetim kurulu düşünüyorum. Görev verilecek olursak iki yıl daha hedefledik, görev verilmeyecek olursa yine partimizin içinde görevimize devam edeceğiz Resmi başvuru ve açıklama yok aday olacak partilileri çiçekle karşılayacağım uygun görürlerse adaylıklarını açıkladıkları zaman yanlarında olacağım, biz kardeşiz aynı yolun yolcusuyuz hedefimiz Türkiye herkes başımın tacı ?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı