CHP KOCASİNAN İLÇE BİNASINA ÇİRKİN SALDIRI

CHP KOCASİNAN İLÇE BİNASINA ÇİRKİN SALDIRI

KARABULUT: ? SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ?

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan ilçe binasına camları kırarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içerideki malzemelere zarar verdi. Olayla ilgili madde bağımlısı olduğu öğrenilen 1 kişi gözaltına alınırken ; CHP Kurmayları gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile saldırıyı kınadılar?

Sahabiye Mahallesi´nde konuşlu CHP il binası altında yer alan Kocasinan ilçe binasına önceki gün akşam saat 21.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ilçe binasının camlarını kırarak içeri girdi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler, içeride yazıcılara, masalara, duvarlara, asılı fotoğraflara, masalara, bilgisayarlara zarar verdiği öğrenildi?

Öte yandan, saldırı olayının ardından harekete geçen emniyet güçleri, Özgür T.´yi isimli şahsı gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduğu ve madde kullandığı ileri sürülen zanlıyla ilgili işlemler devam ederken; Chp Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer ve Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ortaklaşa gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile saldırıyı kınadılar?

CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut olayla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ? İlçemize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunun sorumluları bir an önce hesap vermeli ve gereken yapılmalıdır. Haksızlıklara ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz. Günümüz saldırı düzeninde bir tek üyemizin burnu kanarsa hesabını soracağız. Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır. CHP ailesine geçmiş olsun? ifadesini kullandı?

Öte yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş´da yazılı bir açıklama yaparak CHP İlçe teşkilatına yönelik saldırıyı kınayıp ?Seçim sürecinde hangi partiye olursa olsun huzuru bozmaya yönelik bu yöndeki saldırıları şiddetle kınıyorum. ? değerlendirmesinde bulundu?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"