CHP KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİ

CHP KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİ

ŞEHİT BABASI´NIN GÜNÜNÜ KUTLADI?

Chp Kocasinan İlçe Başkan Mazhar Oğuz Özsoy, İlçe Yönetimi ile birlikte İstanbul Vezneciler´de teröristlerin bomba yüklü araçla Çevik Kuvvet ekibine yönelik saldırısında şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa´nın babası Hüseyin Kırboğa´yı evinde ziyaret ederek ? Babalar Günü´ nü kutladılar?
Chp Kocasinan İlçe Başkan Mazhar Oğuz Özsoy, İlçe Yönetimi geçtiğimiz günlerde İstanbul Vezneciler´de yaşanan terörö saldırısında şehit olan Çevik Kuvvet Polsi Ramazan Kırboğa´nın Ziya Gökalp Mahalşlesi´nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek şehit babasının ?Babalar Günü2nü kutladılar?
Ziyarette konuşan şehit babası Hüseyin Kırboğa, oğlunun Babalar Günü´nde kendisini hiç unutmadığını belirterek, "Oğlum her zaman Babalar Günü´mü kutlamaya gelirdi şimdi biz onu ziyarete gideceğiz. Babalar Günü´nü oğlumun yanında geçireceğiz." Değerlendirmesinde bulundu?
Baba Kırboğa, terörün bitirilmesi için halkın yardımcı olması gerektiğini dile getirerek, şunları vurguladı?"Sadece güvenlik kuvvetleriyle olması mümkün değil. Eğer o yörelerde oturan vatandaşlar tepki gösterirse terör çabuk biter ama onların tepkisi, yardımı olmazsa terörün bitmesi mümkün değil. Kendi elinde beslersen, büyütürsen, geliştirirsen onu engelleyemezsin ama onu dışladığın zaman, ülkene, vatanına, bayrağına sahiplik ettiğin zaman terör çabuk biter. Terörü dışladığın zaman güvenlik kuvvetlerine gerek kalmadan terör biter. Bu mübarek günlerde Allah´tan ülkemizin huzura kavuşmasını, terörün bitmesini ve şehitlerin gelmemesini diliyorum."
Başkan Özsoy, ?Bir baba için en büyük acı, evlat acısıdır acınızı paylaşıyorum. Evladını kaybedip acısını vatan sağ olsun diyerek acısını dindirmeye çalışan babalarımızın ellerinden öpüyorum. Bir evladınız olarak da bizleri kabul edin. Terörün ve şiddetin her türlüsüne karşıyız ve her daim karşısında olacağız. Tüm şehit babalarının babalar gününü kutluyorum.? İfadelerini kullandı.
Şehit babası Hüseyin Kırboğa´nın babalar günün kutladıktan sonra yönetim başkan ve kurulu Partili 6 aydır felçli olan Ali Kılıç´ı ziyaret ederek onunda babalar gününü kutladı. Özsoy, ?Parti emekçilerimizin en zor günlerinde yanında olup onları unutmadığımızı göstermek boynumuzun borcudur? değerlendirmesinde bulundu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı