CHP KOZAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖCAL,

CHP KOZAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖCAL,

?İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİRMEYEN BAŞKAN OLACAĞIM?

Chp Kozaklı Belediye Başkan adayı Bülent Öcal gazetemize yaptığı değerlendirmede her zaman halkı dinleyen, halkın içinden olan insanları ötekileştirmeyen bir belediye başkanı olmak istediğini vurgulayıp ?Kozaklıyı kaplıcaları ve seraları ile ünlü bir marka şehir haline getirmek istiyorum? ifadesini kullanarak ilçe sakinlerinden destek istedi?

Chp Kozaklı Belediye Başkan adayı Bülent Öcal gazetemize yaptığı değerlendirmede her zaman halkı dinleyen, halkın içinden olan insanları ötekileştirmeyen bir belediye başkanı olmak istediğini vurgulayıp yapmak istediklerini şöyle dile getirdi??Kozaklı belediye başkanı resmi olarak adayı oldum. Kozaklı benim memleketim, memleketime tatillerde ara ara dönemlerde gittiğim zamanlar Kozaklı ilçe sakinlerinin gerekli hizmeti alamadığını fark ettim. İlçemiz ne yazık ki çağdaş sosyal belediyecilik imkanlarından faydalanamıyor. Bizde ilçe sakinlerimiz hak ettiği hizmeti alabilsinler diye aday olup çalışmalara başladık. Daha güzel hizmetler yapa bilmek adına ilçe sakinleri ile konuşarak ilçemizin sorunları tespit edip, doğru çözüm yolları geliştirerek sıkıntılarına çare olmak istiyoruz. Niyetimiz hemşehrilerimizin daha refah bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Bu niyetle Kozaklı Belediye Başkanlığı´na aday oldum? Şayet başkanlık yarışında başarı sağlar ve belediye başkanlığını kazanırsak ilçeyi bir tüccar, bir esnaf zihniyeti ile yönetmeyi planlıyoruz. Sosyal belediyecilik adı altında kültür,sanat üzerine çeşitli yatırımlar yapmak da planlarımız arasında?Kozaklı´nın en önemli artısı sıcak suyunun, kaplıcaların olmasıdır. Kaplıcaya sadece yerli turistler geliyor. Özellikle de Güney Doğu´dan Hatay, Adıyaman,Mersin, Adana Gaziantep den geliyor. Biz bunu yurt dışı piyasasına açacağız. Yani yabancı turistlerinde ilçemize gelmesi için tanıtım çalışmaları daha niteliklei tesiler yapmayı planlıyoruz? Sağlık Turizmi´ni ön plana çıkartıp yurt dışından insanların buraya gelmesini sağlayacağız. Özellikle soğuk ülkelerden kaplıca suyu ile tanışmasını hedefliyoruz?. Bunun haricinde alternatif tarım diye nitelediğimiz seraların kurulması için girişimlerde bulunacağız. Belediye bünyesinde iş adamlarının buraya ilgisinin yoğunlaşmasını sağlamak için çalışmalar yapacağız. Kozaklıyı kaplıcaları ve seraları ile ünlü bir şehir marka haline getireceğiz. Her zaman halkı dinleyen, halkın içinden olan insanları ötekileştirmeyen bir belediye başkanı olmak istiyorum. Ve hemşehrilerimin desteğini bekliyorum. ?

1976 Nevşehir Kozaklı doğan Bülent Öcal ilk orta ve lise eğitimimi Yozgat´ın Boğazlıyan ilçesinde tamamladı. Sonra sırası ile 19 Mayıs Üniversitesi Harita Kadastro bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, yine Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu´nu bitirdi. Kayseri´de çeşitli hastanelerde üst düzey yönetici olarak çalışan Öcal son 3 yılda ise Kayseri´de bir reklam organizasyon şirketi kurarak reklamcılık sektörüne atıldı ve işini devam ettirmekte? Evli ve 2 çocuk babası Öcal orta düzeyde İngilizce bilmekte?

Haber : Ceyhun Üsten&Samet Karatoprak



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı