CHP MELİKGAZİ ADAYI KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ ADAYI KARAOĞLU,

?İNSANA ODAKLI PROJELERİMİZ VAR?

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Partililerle yaptığı toplantılarla fikir alışverişinde bulunan ve toplumun farklı kesimleri ile de bir araya gelen Karaoğlu, açıklayacağı projelere yönelik yoğun mesai yapıyor.  Karaoğlu, ?Melikgazimiz için ranta değil, insana odaklı projelerimiz var? değerlendirmesinde bulundu.

CHP´de Melikgazi Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Dr. Sema Karaoğlu, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaş ziyaretleri ile hedeflerini anlatan Karaoğlu, STK´larla da fikir alışverişi yaparak, projeleri masaya yatırıyor. Sık sık partilileriyle de bir araya gelen ve önerileri dinleyen Karaoğlu, ?Bir yandan saha çalışmalarımız devam ederken, aynı zamanda partililere de zaman zaman bilgi veriyorum. Ekibimle birlikte projelere çalışıyoruz. Halkın yararına olan projelerle kamuoyunun karşısına çıkacağız? diye konuştu.

CHP´li belediyelerde yeni yılla birlikte asgari ücretin 2200 TL olarak uygulanmaya başlandığını dile getiren Dr. Sema Karaoğlu, ?Keşke imkânlar, şartlar iyi olsa asgari ücret daha da artsa. Ancak buna rağmen CHP halkçı belediyeciliği ortaya koymuş ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nu açıkladığı gibi CHP´li belediyelerde asgari ücretle çalışan vatandaşlarımıza destek sağlanmıştır. Partimiz  2019 yılında asgari ücretin 2 bin 200 TL´ye çıkarılmasını öngören kanun teklifini de  Meclis Başkanlığı´na sundu, ancak ne yazık ki bu teklif iktidar cephesinden kabul görmedi. İşte biz her alanda elimizden gelenin en iyisini yaparak halkçı belediyeciliği esas alacağız? değerlendirmesinde  bulundu?

Hiç kimseyi ötekileştirmeden, her yere eşit hizmet götürmek için çalışacaklarını belirten CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, ?Projelerimizi de bu anlayışla hazırlıyoruz. Yani odağımızda rant yok, insan var. Seçmene sahip çıkma ve hesap verebilirlik var. Yeşile, doğaya, ortak kullanım alanlarına saygı var. Tarıma, hayvancılığa, ekonomiye sözde değil, özde destek anlayışı var.  Biz huzurlu ve sağlıklı kentler inşa etmenin sözünü veriyoruz. Kardeşliği, birlikteliği topluma aşılama sözü veriyoruz. Biz saygıyı, sevgiyi, kültürü,  sanatı kısacası insanı esas alan projelerimizle vatandaştan destek istiyoruz. İnşallah halkımızın desteği ile bunu başaracağız. Birlikte yol alıp, Melikgazi´ye yakışanı yapacağız. Artık yerinde sayan bir Melikgazi değil, kendini yenileyen, yeni hedeflere doğru yol alan bir Melikgazi hedefiyle mücadele edeceğiz? ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı