CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

?MUTLU VE ÜRETEN BİR GENÇLİĞİ HEDEFLİYORUZ?

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, gençliğe önem veren bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını belirterek, ?Biz gençleri yapacağımız projelere dahil edeceğiz. Onların da fikirlerini alacağız. Kısacası gençlerle başımıza icat çıkarma demeyeceğiz, aksine icat çıkar diye onları teşvik edeceğiz. Her açıdan gençleşen, katılımcı ve dinamik bir yönetim sergileyeceğiz? değerlendirmesinde bulundu.

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 7´den 70´e her kesime hitap eden projelerini hazırlayan Karaoğlu, özellikle gençlere yönelik projelere de ağırlık vereceklerini kaydetti.

Sosyal belediyecilikte gençlerin önemli yer tuttuğunu dile getiren Dr. Karaoğlu, ?Projelerimizin önemli bir kısmında gençler var. Çünkü onlar bu ülkenin geleceği. İlçe belediyesi olarak üzerimize düşen önemli sorumluluklar var.  Projelerimizi ortaya koyarken, mutlaka onlarla da görüşeceğiz, fikir alacağız. Bu kapsamda projelerimizin oluştururken onlara da sorduk ve beklentilerini öğrendik. Ona göre de projelerimizi şekillendiriyoruz.  Adaylığımı açıkladığım ilk günden itibaren katılımcı demokrasiye önem vereceğimizi, bunun olmazsa olmazımız olduğunu söylüyorum ve vurguluyorum? diye konuştu.

Okuyan, okuyamayan, çalışan, işsiz olan gençlerin ayrı sorunlarla karşı karşıya kaldığını dile getiren CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu sözlerini şöyle noktaladı;

?Öncelikle gençlerin soluk alacağı, huzur bulacağı çalışmalar yapacağız. Mutlu ve üreten bir gençliği hedefliyoruz. Biz,  sosyal belediyeciliği her alanda uygulayacağız. Çünkü yerel yönetim demek, sadece park, yol ya da çöp toplamak değil. Bu işler belediyenin yapması gereken işler. Biz farklı ne yapacağız ona bakıyoruz. Ufuk açacak, Melikgazimize, şehrimize, ülkemize fayda sağlayacak, geleceği inşa edecek fikirler üzerinde çalışıyoruz.  Biz, bir anne duyarlılığı ve kucaklayıcılığı ile gençlerle hep bir arada olacağız. Onlara icat çıkarma demeyip, aksine icat çıkar diye ısrar edeceğiz. Bu kapsamda ?Gençler icat çıkarıyor´ projemizi hayata geçirip, gençlere hayallerini, projelerini anlatacakları, uygulayacakları, hayata geçirecekleri fırsatlar vereceğiz. Melikgazi´nin geleceğini gençler de şekillendirecek. Kısacası gençlerin fikirleri yönetime de damga vuracak. Onların istekleri bizim yol haritamızın belirlenmesinde her zaman önemli bir yer tutacak. Ben onların her zaman Sema ablası olacağım.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı