CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

KADINLARA DESTEK VERMEYE GELİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.  ?Sözümüz var halkın içinde olacağız? diyen Karaoğlu, ?Vatandaş,  artık unutulmak istemiyor. Seçimden seçime hatırlanmak istemiyor. Verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyor. Bir kadın duyarlılığı ile, günü kurtarmaya değil, yaraları onarmaya, hizmet sunmaya, betona ya da ranta değil, cana ve vicdanlara dokunmaya geliyoruz? dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, çalışmalarını sürdürüyor.  Şimdi değil geçmişte de halkın iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanında olan Karaoğlu, ?halkla iç içe olacağız, onları dinleyip, sorunları ona göre çözeceğiz? dedi. Mahalle ziyaretleri kapsamında İldem bölgesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Karaoğlu, 7´den 70´e herkesle sohbet etti ve aynı zamanda projelerini anlattı.

?KADINLARA DESTEK OLACAĞIZ?

İldem´de vatandaşın ilgisiyle karşılanan  Karaoğlu, şikâyetleri ve talepleri dinledi. Kadınlara ve çocuklara da özel ilgi gösteren Karaoğlu, kadınlara ana okulu, kreş ve hanımeli pazarı  projeleri hakkında bilgi verdi. Karaoğlu, bu sayede kadınlara destek olacaklarını belirtti. Hanımeli projesi ile de üreten kadınların önündeki engelleri kaldırıp, ev ekonomilerine katkı sunmaları için gayret göstereceklerini kaydeden Karaoğlu, ?Bu projemiz ile kadınlar modern alanlarda ürünlerini sergileyip, bütçelerine katkı sağlayabilecek? diye konuştu.

?SÖZÜMÜZ VAR, UNUTMAYACAĞIZ?

İldem esnafları ile de bir araya gelip, istişare yaptıklarını anlatan Karaoğlu, ?Sorunlar ve çözümleriyle ilgili ayrıntılar üzerinde konuştuk. Esnafımız seçim sonrası unutulmamak istiyor. Demek ki yıllardır öyle olmuş. Ama bir annenin, bir kadının onları unutmayacaklarını biliyorlar. Biz de iş başına geldiğimizde onları unutmayacağımızın sözünü verdik. Her zaman onları dinleyeceğiz ve yaşanan sorunları çözeceğiz. Onlara hak ettikleri hizmeti sunacağız. Çünkü biz betona değil, cana dokunan projeler sunacağız? dedi.

?İLDEM´İN SORUNLARI VAR, ÇÖZECEĞİZ?

İldem Bölgesinin özellikle sağlık hizmetleri konusunda da projelere ihtiyacının olduğunu ifade eden CHP Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, ?İldem-TOKİ-Beyazşehir bölgesine hastane projemiz var. Buradaki vatandaşlarımızın bu yönde talepleri var. Biz iş başına gelince bu konuda gereken çalışmaları yapacağımızın sözünü verdik. İnsana hizmet ötelenemez. Eğer bir yerde acil ihtiyaç konusu varsa, biz beklemeden, ertelemeden, bahane üretmeden o hizmeti vatandaşımızla buluşturacağız.? diye konuştu.

ÖZTÜRK AİLESİ´NİN ACISINI PAYLAŞTI

Diğer yandan Karaoğlu, geçtiğimiz günlerde kentte etili olan fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında hayatını kaybeden Hasan Öztürk´ün ailesini de acı günlerinde yalnız bırakmadı. Karaoğlu, aileyi ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini iletti ve acılarını paylaştı.

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve parti yöneticileri ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından gerçekleştirilen ?Demokrasi Şehitlerini Anma´ programına da katıldı. Programı hazırlayanları tebrik eden Karaoğlu, ?Emeği geçen yüreği demokrasi aşkı ile dolu gençlerimize teşekkür ederiz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı