CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

AĞIRNAS VE TURAN´DA

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Ağırnas ve Turna Mahallelerinde halkın sorunlarını dinledi. Her iki mahalle halkı da bütün şehir yasasından sonra hizmet eksiği yaşadıklarını ve merkez mahalle olacaklarını sanırken köy hayatı yaşamak zorunda bırakıldıklarını belirttiği buluşmada Dr. Karaoğlu, Ağırnas ve Turan halkına hizmet sözü verdi.

CHP Melikgazi Belediye Başkanı Adayı Dr. Sema Karaoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına Ağırnas ve Turan mahalle ziyaretleriyle devam etti. Dr. Karaoğlu´nun ilk durağı Mimarsinan´ın doğum yeri olan Ağırnas oldu. Dr. Karaoğlu, ev ve kahvehanelerde halkın sorunlarını dinledi.

Dr. Karaoğlu´nun bir sonraki durağı Turan Mahallesi oldu. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Turan Mahallesinde Dr. Karaoğlu´na Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş´ta eşlik etti. Burada da ev ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Karaoğlu, halkın hizmet açığından dolayı yaşadığı sıkıntıları üzülerek dinledi.

Bize Mahalle Olacaksınız Dediler ama Köy Olduk!

Ağırnas ve Turan Mahallerindeki Sağlık Ocaklarında haftada iki gün doktor bulunduğunu ve bunun yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, ?Sosyal ve kültürel yapıdan yoksulluk içindeyiz. Ekonomik sıkıntılarımızı bir yana bıraktık. Bütün şehir yasasıyla birlikte iktidar partisi bizlere merkezdeki mahalleler gibi olacağımızı vaat etmiş ve oylarımızı almıştı. Ancak gelinen noktada bizim mahallemiz köye dönüştü ve belediyenin merkez mahalleler gibi hizmetlerinden yararlanamadık. Çiftçiyiz ama üretim yapamıyoruz. Çünkü ürettiklerimizi zararına satmak zorunda kalıyoruz. Patates üretimimiz durduruldu. Yeni bir ithalat ağımı açılıyor ki bizim patates üretimimiz elimizden alınıyor?? dediler.

Eşit Hizmet Anlayışımızla Ağırnas ve Turan´ı Kalkındıracağız

Miting gibi geçen buluşmada Dr. Karaoğlu, vatandaşların ilk olarak doktor açıklarının giderileceğini belirterek,  ?Buradaki insanlar Mimarsinan´dan hepimize emanetler. Bu insanlar kaderlerine terk edilmiş durumda. Sosyal ve kültürel yoksulluğu gidermek için Koramaz vadisi başta olmak üzere tarihi değerlerimiz olan Ağırnas ve Turan´ı turizme kazandıracağız. Mahalle halkına ekonomik sorunlarla mücadelelerinde sosyal belediyecilik anlayışımızla destek olacağız. Merkezdeki mahalle neyse bizim için Ağırnas ve Turan başta olmak üzere bütün mahallelerimiz de aynı olacak. Birine fazla hizmet, diğerine az hizmet götürmeyeceğiz. Eşit hizmet anlayışımızı herkes görecek.  Ürettiklerinizi tüketiciye doğrudan ulaştırmak için kooperatif kuracağız ve böylelikle çiftçi üretimden hak ettiğini alabilecek. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın inancımızı hizmetimizle sürdüreceğiz.? Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı