CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

KADINLARLA KOL KOLA

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, kahvaltıda bir araya geldiği kadınların desteğini aldı. Kadınlar, Dr. Sema Karaoğlu´nu cesaret gösterip yerel yönetime talip olduğu için kutladıklarını belirtti.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz başka, akşam başka etkinliklere katılan ve yaklaşan seçim öncesi projelerini anlatarak halkın desteğini isteyen Dr. Karaoğlu, katıldığı her etkinlikteki seçmenin kendisine destek sözü vermesiyle motivasyonunu artırıyor.

Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla üyesi olduğu Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından organize edilen kahvaltıda kadınlarla buluştu.

?Var Olmak İçin Birleşmek Ve Çabalamak Zorundayız?

Kahvaltı sonrası konuşan Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ise konuşmasında, ?Kadının siyasal, sosyal ve ekonomik alandaki eşitlik ve adalet mücadelesi için çalışmalarımız devam edecek. Var olmak için birleşmek ve birbirimiz için çabalamak zorundayız. Kadınlar el ele verip önünüzü açın.? Dedi.

?Kadınlarımızın Verdiği Destek Cesaretime Cesaret Kattı?

Kadınların desteğini kazanmanın kolay olmadığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, ?Üyesi olduğum Türk Kadınlar Birliği´nin bana destek veren bir organizasyon gerçekleştirmesi beni çok duygulandırdı. Hele hele kahvaltıya kadınlarımızın beni destekleyeceklerini söylemeleri cesaretime cesaret kattı. Yola çıkma kararı verdiğimde özellikle seçilmiş kadınların bizimle birlikte olacaklarından kuşkum yoktu. Kadınlarla ilgili olarak, Türkiye´de kadınların yüzde 50´si çalışmıyor. Bunların da birçoğu ev eksenli çalışıyor. Hanımeli Pazarları sosyal demokrat belediyelerin birçoğunda var. Biz bunu Kayseri´de de hayata geçireceğiz. Ama burada satış yapmanın tek şartı olacak, o da alıp satmak olmayacak ve kadın kendi ürettiğini satacak. Yönündeki projemi açıkladığımda kadınlardan aldığım yorumlar beni çok heyecanlandırdı. Heyecanımı hiç yitirmedim ve sizlerin burada benimle birlikte olduğunuzu ve birlikte mücadele edeceğimizi söylemiş olmanız heyecanımı doruğa çıkardı. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Biliyoruz ki kadının elinin değdiği yer gül bahçesine döner. Biz aşığı olduğumuz Melikgazi´yi hizmetle taçlandırıp, şaha kaldıracağız. Çünkü biz kadınız ve farkımız vicdani bir yönetim tarzıyla anlaşılacaktır.? Şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı