CHP MELİKGAZİ KONGRESİ YAPILDI.

CHP MELİKGAZİ KONGRESİ YAPILDI.

İBRAHİM KAAN GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi ilçe teşkilatı  kongresi yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede mevcut Başkan İbrahim Kaan 208 oyla yeniden güven tazeledi.

İl kültür ve turizm müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen kongreye CHP Parti Meclis Üyesi ve aynı zamanda Antalya Milletvekili Devrim Kök, Kayseri milletvekili Çetin Arık, il Başkanı Feyzullah Keskin ve bazı ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.

Kongre´de divan başkanı seçilen Antalya milletvekili Devrim Kök, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye, Deniz Gezmiş üzerinden yüklendi. Kök şöyle konuştu.

Chp il başkanı Feyzullah Keskin´de  Bizler dava adamıyız  dava adamı olmak  yürek ister diyerek şöyle konuştu.

 korkmadan  inandığı ilkeler ideolojiler uğruna ölümü göze almaktır. 17 yaşında bu ülkede giden canlar oldu. Haklı mücadelesi sonrasında toprağa düşen canlarımız fidanlarımız oldu. Cumhuriyet halk partisi  devrimci kimliğimizden  dolayı  hak ettiğimiz hakkımız olan  değerlerden  bizi uzak tuttular ama yılmadık  mücadeleden hiçbir zaman geri adım atmadık  bizler inanmış insanlarız     ideolojisi olan  inanmış olan  bir insanı  hiçbir şey geri adım attıramaz  ölüm dahil.  Bunun örneklerini geçmişimize baktığımız zaman görürüz. Önemli olan o ideolojiye inanmak  dava adamı olmak. Mevki  makamlar  gelip geçicidir   bizim için önemli olan  ben değil biz olabilmek  eğer  biz  bir olursak diri olursak işte ozaman bu mücadelenin  sonuna Kadar  hakkını veririz bir insanın ideolojisi olmak zorunda  inandığı değerler olmak zorunda inandığı değerleri ve ideolojileri  pazarlık meselesi  yapacak kadar  aşşalık  hareket etmemek zorunda.

Başkan adaylarından Nurettin Parlak´da seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu.

Öncelikle bundan 1 yıl önce  eli kanlı pkk terör örgütü askerlerimize bombalı bir saldırı  düzenledi  yürekleri dağlayan bir olaydı  onları saygı minnetle anıyorum.  Ben Melikgazi ilçe  yönetimi olarak  göreve geldiğimiz günden itibaren  Melikgazi belediye başkanlık seçimlerini kazanmak için  tüm gayretlerimizi  ortaya koyacağız  cumhuriyet halk partisine  tarihinde ilkkez  52 ilden  büyük melik gazi belediye başkanlığını  kazandıracağız?.

Mevcut başkan ve aynı zamanda başkan adayı olan  Avukat  İbrahim  Kaan´da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek şöyle konuştu.  

   Melikgazi  ilçe yönetimi olarak  seçildiğimiz günden itibaren  kentin ve ülkenin sorunlarını  yakından takip ettik  yeri geldi  eleştirilerimizi sıraladık  yeri geldi önerilerimizi aktardık . görevimizi laiki ile yapmanın huzuru  yaptıklarımızın  yapacaklarımızın teminatı olacağı güvencesi ile bir kez daha sizlerden görev   bekliyoruz  çünkü  daha yapacak çok iş var  hepsinden önemliside  2019 yılında yapacağımız seçimler  bu seçimler TÜRKİYE CUMHURİYETİ dönüm noktası olacağını görüyoruz?.  Ben ve arkadaşlarım bu seçimlerde değil elimizi bedenimizi  taşın altına koymak için  sizlerin desteğini istiyoruz.  Bunun için bu kongrelerimiz çok önemli  normal koşullar altında partililerin  demokrasi şölenidir  ama  Türkiye´nin  geçtiği süreç göz önüne alındığında  bu kongreler  parti içi demokrasinin  bir gerekliliğinden çok  daha farklı anlamlar içeriyor.

Konuşmaların ardından seçime geçildi başkan adaylarından Nurettin parlak 136 oy alırken mevcut başkan İbrahim kaan 208 oy alarak yeniden güven tazeledi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı