CHP MİLLETVEKİLİ ARIK

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK

TABANIMIZ MHP- HDP KOALİSYONU İSTİYOR

Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili seçilen Çetin Arık KAYGRUP´A nezaket ziyaretinde bulundu. Arık, ülke gündemine dair yaptığı açıklama da CHP tabanının MHP ve HDP koalisyonu istediğini belirtti.
KAYGRUP´a nezaket ziyaretinde bulunan CHP milletvekili Çetin Arık, genel yayın yönetmeni Veli Altınkaya ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Arık ülke gündemine dair yaptığı açıklamada CHP tabanının MHP ve HDP koalisyonu istediğini belirterek şöyle konuştu.
seçimlerin ülkemize ve Kayseri´mize hayırlı olmasını diliyoruz milletimiz kararını verdi biz CHP olarak çok farklı bir sonuç bekliyorduk, isterdik ki en az iki vekil çıkartalım fakat Türkiye´nin konjöktürel yapısına baktığı zaman vatandaş tercihini Hdp yönünden Kayseri´de de kullandı ve biz şuanda bir milletvekili ile temsil edilecez. Ben sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil herkesin vekiliyim ve ülkemin çıkarları için çalışacağım Kayseri´de yapılan projelerin takipçisi olacağım, bu seçimden çıkan sonuçta şu; vatandaş Başkanlık sistemi istemiyor normalleşme den yana tavrını koydu, uzlaşıdan yana tavrını koydu, artık uzlaşın mesajı verdiler. Bizde CHP olarak her zaman çözümün yanında olacağız tabiî ki yetkili organlarımız bu koalisyon görüşmelerini yürütecekler bizlere de fikirlerimizi soracaklar bende tabanın fikrini soruyorum onlardan aldığım fikirleri genel merkeze ileteceğim. Tabanın isteği şu şekilde, taban açıkçası daha çok AK Parti dışında bir koalisyon kuralım yani MHP, CHP ve HDP´nin desteklediği bir koalisyon kuralım, çünkü bu yolsuzluk olayı ve iç güvenlik paketini soruşturmak istiyorlar fakat genel merkezimizin alacağı karara da saygılılar oradan ne karar çıkacaksa ona da uyacağız eğer ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa onu kuracağız, yani AK parti olmasın diye bir şart yok eğer ülkenin çıkarları AK parti ile bir koalisyon ise de ona da yok demiyorlar
SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı