CHP MİLLETVEKİLİ ARIK :

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK :

?MİLLETİMİZ HAYIRLI KARAR VERECEK!? ...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak İldem Cumhuriyet Mahallesi´nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Arık, Anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşların sorunlarını cevaplayıp ?Milletimiz hayırlı karar verecek? değerlendirmesinde bulundu?
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bünyan´da katıldığı bir cenaze sonrasında Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan ve ilçe yöneticileriyle İldem Fatih Mahallesi Muhtarı Zeki Kala ve İldem Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Solmaz Arık´ı ziyaret eden Arık, vatandaşlarla da sohbet etti.
İldem Cumhuriyet Mahallesi´ndeki kahvehaneleri ziyaret eden Arık, vatandaşların anayasa değişikliği ile ilgili sorularını da cevapladı. Anayasa değişikliğe karşı olduklarını bir kez daha belirten Vekil Arık, ?Biz gençlerimizin bu ülkenin geleceği olduğuna inanıyoruz. Onları en iyi eğitim olanaklarını vermek zorundayız. Gençler ülkenin yönetiminde de söz sahibi olmalılar. Ancak burada yapılmak istenen gençleri ülkenin geleceğinde söz sahibi etmek değil. Amaç ülkenin rejimini değiştirirken bu maddelerle göz boyamak. Evet milletvekili sayısı kağıt üzerinde artıyor ama değişiklikle birlikte milletin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi işlevsiz bir hale getiriliyor? iddialarında bulundu?
Bir vatandaşın TBMM´deki kavga görüntüleriyle ilgili sorusunu da yanıtlayan Arık, ?Elbette Gazi Meclisi´ne çatısı altında kavga görüntülerini onaylamıyoruz. İktidar partisi sayısal çoğunluğuna güvenerek, en demokratik tepkileri bile provoke etti. Sonrasında da her zaman yaptıklarını yaparak, sanki saldıranlar kendileri değilmiş gibi mağduru oynamaya kalktı. Hani halk arasında bir deyim vardır, ?Hem suçlu hem güçlü´ diye. İşte iktidar partisi de böyle yapıyor suçunu havuz medyası ile örtbas edip sonrada mağduru oynuyor? diye konuştu.
Vatandaşlarla buluşmasının ardından bir değerlendirme yapan Arık, iktidar partisinin Türkiye´nin rejimini değiştirmek için bir anayasa değişikliğine gittiğinin çok iyi anlaşılması gerektiğini ifade etti. Vatandaşların gelişmeleri yakında takip ettiğini belirten Arık, ?Bazı vatandaşlarımız bize ?evet´ vereceğini söylüyor. Nedenini soruduğumuz da ise anayasa değişikliği ile ilgisi olmayan çok farklı şeyler anlatıyor. Konuştuğumuz zaman, anayasa değişikliğinin içeriğini anlattığımız zaman gerçekten çok şaşırıyorlar. İktidar partisi ve kontrolündeki medya olayları halka gerçek yönüyle anlatmıyor. Sanki bu değişiklik olunca bütün sorunlar çözülecekmiş gibi bir algı yaratıyorlar? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı