CHP MİLLETVEKİLİ ARIK OYUNU KULLANDI

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK OYUNU KULLANDI

?HALKIMIZIN TERCİHLERİNE SAYGI DUYACAĞIZ?

   CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık eşi ile birlikte geldiği Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi´nde oyunu kullandı. Arık, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye´ye barış, huzur, mutluluk getirmesini dileyerek, her zaman olduğu gibi 1 Kasım´da da ortaya çıkan tabloyu saygı ile karşılayacaklarını ifade ederken,İl Başkanı Mustafa Ayan ve Milletvekili adayı Aşkın Genç´de Ali Rıza Özderici ilköğretim okuluna giderek siyasi tercihlerini gerçekleştirdiler?
CHP il başkanı Mustafa Ayan´da oyunu Ali Rıza Özderici ilköğretim okulunda kullandı. Ayan oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada seçimlerin ülkemize hayır getirmesi temennisinde bulundu. Ayan, bu seçim sadece ülkemiz için değil komşularımız ve dünya için çok önemli bir seçim değerlendirmesinde bulundu.
Chp milletvekili adayı Aşkın Genç´de oyunu Ali Rıza Özderici ilköğretim okulunda kullandı. Genç oy kullanım işleminin ardından yaptığı açıklama da seçim sürecini değerlendirerek cumhuriyet halk partisinin iktidar olacağını söyledi.
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık oyunu Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi´nde 1382 nolu sandıkta kullandı.
Eşi Tuğba Arık, yakınları, milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda partili ile birlikte gelen Arık, oy kullanmadan önce sandıkları ziyaret ederek görevli personele teşekkür etti. Sandıkları ziyaret eden Arık, AKP adaylarının kuralları hiçe sayarak, tek tip rozet ile sandık başında görev yapmalarına tepki göstererek, herkesin kurallara uyması konusunda sandık başkanlarının dikkatli olmaları istedi. Seçim bildirgesini gençlere adadıklarını hatırlatan Arık, oyunu 8 yaşındaki kızı Gülce Arık ile kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisiyle oyunu kullanan Arık, daha sonra yaptığı değerlendirmede seçimlerin Türkiye´ye barış, huzur, mutluluk getirmesini diledi. CHP olarak her zaman halkın tercihlerine saygı duyduklarını ifade eden Arık, ?Biz 7 Haziran seçimlerinin ardından da halkımızın tercihlerine saygı göstererek, Türkiye´nin hükümetsiz kalmaması için her türlü fedakarlığı yaptık. Ancak millet iradesini hiçe sayanlar, Türkiye´yi uçura sürükleme pahasına ?Tek başına iktidar olabilir miyiz?´ diyerek bir kumar oynadı. Türkiye olarak bedelini çok ağır ödedik. Başka partiler siyasi ikballeri için Türkiye´yi uçuruma sürükleyebilir ama biz ?Önce Türkiye´ diyerek yine Türkiye´nin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. diye konuştu.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor