CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK

CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK

?ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEYENLERİ HALK AFFETMEYECEK?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, siyasi çıkarlar için ülkeyi kaosa sürükleyenleri halkın affetmeyeceğini söyledi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Arık, 7 Haziran seçimlerinin ardından CHP´nin sadece ve sadece Türkiye´nin ve Türk Milletinin çıkarları için mücadele ettiğinin altını çizerek, ?Biz kimseyle kırmızı plaka pazarlığı yapmadık. Biz Türkiye´nin huzuru ve mutluluğu için ve halkımızın istekleri doğrultusunda hareket ettik. Siyasi çıkar için ülkeyi kaosa sürükleyenleri bu millet affetmeyecek? diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin ardından sandıktan uzlaşma çağrısı çıktığını belirten Arık, CHP´nin tüm adımlarını halkın bu çağrısını dikkate alarak attığını ifade etti. Türkiye´nin bir yanda tırmandırılan terör olaylarının yanı sıra ekonomik bir dar boğazla mücadele ettiğini hatırlatan Arık, ?CHP olarak 7 Haziran seçimleri öncesinde toplumunun taleplerini göz önünde bulundurarak, başta halkımızın ekonomik beklentileri olmak üzere, Türkiye´nin huzur ve barış ortamına kavuşması için bir dizi proje ürettik. Halkımızdan ilgi gören bu projelerimiz, Türkiye´nin içinde bulunduğu konjonktür gereği sandıktan yeterli desteği bulamadı. Halkımız tercihini Türkiye´deki kutuplaşma ikliminin son bulması için uzlaşıdan yana kullandı. Biz halkımızın bu talebini dikkate alarak, 7 Haziran seçimlerinin ardından tüm adımlarımızı bu doğrultuda attık. Hiçbir zaman bozan değil, her zaman yapan taraf olmaya özen gösterdik? diye konuştu.

CHP´nin olumlu yaklaşımını diğer partilerin göstermediğinin altını çizen Arık, koalisyon görüşmelerinde de parti taleplerinin değil toplumun taleplerinin ilke olarak ortaya konulduğunu söyledi. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı