CHP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI

CHP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI ...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü 16 Nisan´da gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandumu nedeniyle ara verdiği danışma kurulu toplantılarına Talas İlçesinden başladı.
İlçe Başkanlığında yapılan danışma kurulu toplantısına İl Başkanı Feyzullah KESKİN, il yöneticileri, merkez ilçe başkanları ve partililer katılım sağladı.
İlçe Danışma Kurulu toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın söylenmesiyle başladı.
Referandum sonuçlarının değerlendirilip, önümüzdeki süreçte yapılması gereken çalışmaların masaya yatırıldığı danışma kurulunun açılış konuşmasını yapan Talas İlçe Başkanı Yalçın MAĞDEN, Talas´ta ?hayır´ oy oranını yüksek tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek emeği geçen herkese ve Cumhuriyeti koruma kararlılığı taşıyıp ´hayır´ oyu kullanan tüm yurttaşlara teşekkür etti.
İlçe Başkanı Yalçın MAĞDEN´in konuşması ardından konuşan İl Başkanı FEYZULLAH KESKİN, ?Her zaman dile getiriyorum referandum sürecinde her türlü zorluğa ve engele rağmen fedakarca ve özveriyle çalışarak mücadele ettik. Gecemizi gündüzümüze katarak stantlarda broşür dağıttık, yurttaşlarımızla birebir iletişim kurup yüreklerine dokunduk. Sizlerin nezdinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.? dedi.
Yüksek Seçim Kurulu´nun Anayasa´ya, seçim kanununa, kendi genelgelerine aykırı kararıyla ´hayır´ oylarının açıkça gasp edildiğini vurgulayan KESKİN, CHP´nin bu konudaki hukuk mücadelesinin 49 milyon yurttaşın hakkını korumak adına sonuna kadar süreceğini kaydetti. KESKİN, "Hayır daha bitmedi" ifadelerini kullandı.
Her olasılığa karşı hazırlık olmak gerektiğini dile getiren KESKİN, erken seçim olmazsa 2019 yılında yapılacak yerel, genel ve başkanlık seçimlerini için referandum sürecindeki çalışmalara devam edilmesi gerektiğini vurguladı. KESKİN, şunları kaydetti:
"Referandum sürecinde yürüttüğümüz çalışmalar, bu seçimlere hazırlık anlamında çok önemli tecrübeler sağladı. Bu tecrübeler ışığında eksiklerimizi gidermek, yanlışlarımızı düzeltmek zorundayız. Referandumdaki yüzde 49´luk bir ´hayır´ bloğu, 2019´da seçimler için önemli bir veri oluşturuyor. Cumhuriyetimiz ve geleceğimiz için mücadelemizi sürdürüp, motivasyonumuzu yüksek tutup, birleştirici gücümüzü kullanıp, yılmadan çalışıp 2019´da ´hayır´lı sonuçlar alacağız."
Danışma kuruluna katılım sağlayan üyeler de referandum sürecindeki çalışmaları değerlendirip, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini aktardılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı