CHP TALAS´A YENİ BAŞKAN ADAYI

CHP TALAS´A YENİ BAŞKAN ADAYI

SERDAR ALTUNER ?BEN DE VARIM? DEDİ ..

SERDAR ALTUNER ?BEN DE VARIM? DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanlığı´nın Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan İlçe Başkanlığı için yeni bir aday daha çıktı. Serdar Altuner İlçe Başkanlığı´nda gerçekleştirdiği basın açıklaması ile İlçe Başkanlığı koltuğuna namzet olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Altuner: ?İktidar ancak yerel başarılarla sağlanır. Yerli, başarı için konuşan değil, üreten düşmanlıklar değil dostluklar biriktiren, sorun değil çözümün parçası olan yönetimlere ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için ilçe başkanlığına adayım? ifadesini kullandı?

Sağlık sorunları sebebiyle yeniden aday olmayacağını açıklayan Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden´in ilçe başkanlığı için yeniden aday olmama kararı almasının ardından Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan ilçe kongresinde İlçe Başkanlığı için aday olan yeni bir isim daha çıktı?  Endüstri Mühendisi Serdar Altuner İlçe Başkanlığı binasında basın açıklaması gerçekleştirerek aday olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Feyzullah Keskin´in de hazır bulunduğu basın açıklamasında konuşan yeni başkanlık namzedi Altuner aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuçlar alınmayacağının altını çizerek ?İktidar ancak yerel başarılarla sağlanır. Yerli, başarı için konuşan değil, üreten düşmanlıklar değil dostluklar biriktiren, sorun değil çözümün parçası olan yönetimlere ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için ilçe başkanlığına adayım.  Ben Türkiye´nin yaşadığı kötü gülerden kurtuluşunun tek reçetesinin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğu düşünmekteyim. Diyebilirsiniz ki bir İlçe Başkanı seçimiyle Türkiye kurtuluşa mı geçecek? Önce Talas´ta birlik ve beraberlik sağlayacağız. Burada hemen şunu belirtmem gerekiyor ki hiç kimse parti içi yarışı birlik ve beraberliğin düşmanı olarak görmesin. Burası 7 bölge, 8 iklimi kucaklayan sesine ses olan Kuva-i Milliye ruhunu taşıyan Çetinkaya gurubu, Berzenci gurubu , Miymin gurubu gibi farklı etnik kökenlerden gelip dünyaya emsali görülmemiş Kurtuluş Savaşı verenlerin kurduğu vatanperver Cumhuriyet Halk Partisi´dir. Burası demokrasini beşiğidir. Parti içi bu yarış hepimize heyecan katacaktır. Partimize güç verecektir. Parti içi yarış seçimlerin bittiği gün bitmek zorunda olmalıdır. Sandık açıldığı andan itibaren kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmalı, adaylar el ele Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için mücadele etmeye başlamalıdır. Peki, bu mücadele nasıl yapılmalıdır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki partimizin kapısı her zaman açık olacaktır. Ama biz parti içinde çakılı kalmayacağız. Partimize yeni insanlar yeni yüzler kazandırmak için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. ? diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı