CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL BARO VE HACIBEKTAŞ DERNEĞİNİDE

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL BARO VE HACIBEKTAŞ DERNEĞİNİDE

CHP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Osman Çilsal, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Seten ve yöneticiler, Baro Başkanı Fevzi Konaç ve Hacı Bektaş Derneği Başkanı Feyzullah Keskin’i makamında ziyare

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan Adayı Osman Çilsal “Seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Tam Demokrasiyi, Cumhuriyet Halk Partisinden Türkiye`ye tekrar yayacağız. AKP karanlığını el birliği ile ortadan kaldırıp, aydınlık günlerin ,güneş`in Kayseri’den yeniden doğacağına inanıyorum” dedi. Belediye başkanlığı makamını, halkın sorunlarını halkla ve belediye meclis üyeleriyle ortaklaşa çözecekleri bir yer haline getireceklerini ifade eden Çilsal “"Kendimize ilke edindiğimiz şeffaf yönetim anlayışını her alanda uygulayacağız. Kapılarımız halkımıza sonuna kadar açık olacağı gibi halkı ilgilendiren konularda alınacak olan kararları da halkla birlikte alacağız.” İfadesini kullandı.

Baro Başkanı Konaç’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çilsal ve tüm adaylara `a seçim sürecinde başarılar diledi.

Baro ziyaretinin ardından Hacı Bektaşi Derneğini ziyaret eden Çilsal ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Feyzullah Keskin tarafından kapıda karşılandı CHP heyeti toplantı salonunda bekleyen Dernek üyelerinin yanına geçti. Burada bir konuşma yapan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çilsal “ Sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum, bugün hala Türkçemiz bir yerlerde konuşuluyorsa, birileri kabul etse de etmese de bunu yaşatan bu kültürdür. Bu genel inançtır, Bu inancın yaşaması ve nesiller boyu iletilemesi, birbirine hürmet ve biribirine saygıdır. Son günlerde adaletin, adalet ötesin de hakkın bile kimler arasında nasıl pay edildiği, kimler arasında elde edilen iktidarın gasp kültürüne yol açacak bir şekilde algılandığını gördüğümüz de sabır sürecin de ve sabrın da temel ocağı olan Hacı Bektaşi Veli’nin öğretisinin çizgisinin bugün hepimize nasıl yol göstereceğini uzun yıllar gelecek nesillere de aktaracak olmanızdan dolayı hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum” dedi. Çilsal dan sonra Melikgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Seten’de kendisini tanıttıktan sonra burada olmaktan duyduğu memniyeti dile getirdi. Daha sonra basına kapalı olarak sorulu cevaplı konuşmalara geçildi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı