CHP FELAHİYE`DE MİTİNG DÜZENLEDİ

CHP FELAHİYE`DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Felahiye ilçesinde tertiplediği mitingle ilçe sakinlerinden destek istedi… Mitingde vatandaşa seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, ``Ucuz mazot için yepyeni bir bitkiyle, biodizel üretip sizlere yarı f

CHP Kayseri İl Başkanlığı, Felahiye ilçesinde miting düzenledi. Mitinge, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve CHP Felahiye Belediye Başkan Adayı İsmet Gürsel Kısır katıldı.                                                                 

Mitingde halka seslenen CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal da, ``Biz Hak adına yürümeye söz verdik. Yola, ehli beyt aşkıyla çıktık`` dedi. Önceden Demokrat Parti`deyken şimdi neden CHP`ye geldiğini anlatan Çilsal, ``CHP`ye ben niye geldim? Başbakan bize `sağdan, soldan geldiler` diyor. Niye geldik biliyor musunuz? Vatan darda diye geldik. Hesapla, kitapla değil, vatanı hesapsız sevdiğimiz için geldik. Yüreğimizi avcumuza aldık geldik ve bizi bağrına basanlara şükranlarımı sunuyorum. Geçmişteki hizmetlerimize güvenerek geldik`` diye konuştu.                           

Konuşmasında, Felahiye`nin yarısının yurt dışında yaşadığını vurgulayan Çilsal, ``Avrupa`yı bilen insanlarsınız. Avrupa`daki gibi hayvancılığı geliştirmeyi taahhüt ediyoruz. Ucuz mazot için yepyeni bir bitkiyle bio dizel üretip sizlere yarı fiyatına mazot vermeyi, bunu birlikte yapmayı taahhüt ediyoruz. Bu dağlarımızı, tepelerimizi yemyeşil yapmayı taahhüt ediyoruz. Bunlar hayal değil, gerçek. Yeter ki istensin, yeter ki siz isteyin`` ifadesini kullandı..                                            

CHP konvoyu, Felahiye mitinginin ardından Büyüktoraman beldesine geçti. Büyüktoraman mitinginin ardından ise CHP konvoyu, Özvatan ilçesine de geçerek, burada partililerle buluştu. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Özvatan`da esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve seçimlerde destek istedi.                       



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı