CHP TOMARZADA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP TOMARZADA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Osman Çilsal ve il örgütü Tomarza ilçesi, Avşar Obası ve Dadaloğlu Beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Osman Çilsal ve il örgütü, Tomarza girişinde Tomarza İlçe Başkanı Bayram Kılıç, Tomarza Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan ve partililerce karşılandı. Tomarza meydanında ellerinde CHP bayrakları bulunan gençler tarafından parti otobüsünün önü kesilerek sevgi gösterisinde bulunuldu.

    CHP Kayseri İl Başkanı R.Mustafa Ayan  sözlerine “Selamünaleyküm” diyerek başladı. MitinĞ alanında bulunan coşkulu kalabalık ta “Alayküm selam” diyerek yanıt verdi. “Vur vur inlesin Başbakan Dinlesin” sloganları arasında konuşan CHP İl başkanı Ayan “ 90 yıl oldu Cumhuriyet Halk Partisi anlayışı, bu devleti dumlupınar da Sakarya’da , Çanakkale de dedelerimizin kanıyla kurduğu devletimizi bunlara teslim ettik yönetirler diye, geldiğimiz noktaya bakın, evlerde ayakkabı kutuları, harama el sürmüyorlar kutularda saklıyorlar. dedi. 

İl Başkanı Ayan’dan sonra “Çilsal başkan” sloganları ile konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal ,AKP ‘ye yüklendi

    “Kayseri de şehrimizi yönetenler Bizim kültürümüz dışında eserler ithal etmeye başladılar. Bir “İncili Çavuş’tan, Dadaloğlu’ndan bunlar huzursuz oldular.  Çilsal “  Partimin gelmişine geçmişine, ülkeme sahip çıkmak adına burdayım, Mehmet Erdoğan kardeşimle sizlere hizmet için burdayız, bize destek vermeye varmısınız? Diyerek Tomarzalılardan destek istedi.

Dün Genç osman olarak kıratı kişnettiğim dağlarda bugün Köroğlu olarak, Dadaloğlu olarak okumu kuşanmış hizmet aşkıyla geliyorum sahip çıkacakmısınız? Bana diyorlar ki, hani sen milliyetçiydin,sağcıydın? CHP’nin altı okunun biri milliyetçilik değil mi? Biri halkçılık, biri devletcilik değilmi? İşte bende halkıma devletime sahip çıkmak adıan CHP’ye geldimse suç mu işledim? Dedeocağıma geldim, herkesi de çağırıyorum. Gün birlik ve beraberlik günü, gün bütünleşme günü. “ dedi.

Projelerinden de söz eden Çilsal, seçildiği takdirde tüm ilçe başkanlarına büyükşehir belediye başkan yardımcılığı vereceğini  belirterek vatandaşların 30 martta oylarına sahip çıkarak koltuğa yapışan değil , yakışan-çalışan başkana oy vermelerini istedi.

CHP Tomarza Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’da Tomarza’nın eksiklerini bildiğini söyledi.

Tomarza’daki mitingden sonra yaklaşık 150 araçlık konvoyla Avşar obası ve Dadaloğlu beldesine geçildi. Kısa bir esnaf ziyaretinin ardın dan Çilsal ve Erdoğan Dadaloğlun da da yaklaşık 700 kişi’ye hitap etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı