CHP ADAY ADAYI AŞKIN GENÇ

CHP ADAY ADAYI AŞKIN GENÇ

KOCASİNAN İLÇE ÖRGÜTÜ'NDEN DESTEK İSTEDİ

HABERİ İZLE

  CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Aşkın Genç, CHP Kocasinan İlçe örgütünü  ziyaret ederek  örgüt  yöneticilerinden ve üyelerden destek istedi… Genç  ziyarette yaptığ değerlendirmede Hukuk bir gün herkese lazım olur, hukuk kişilere göre ayarlanamaz, hukuk tüm siyasi çekişmelerden uzak olarak, bir gün herkesin ihtiyacı olduğu düşünülerek o şekilde ayarlanmalı ve hukukun kuralları evrensel olmalı” diye konuştu…

21 Mart'ta yapılacak olan, CHP Milletvekili adaylarını belirlemek için yapılacak ön seçime aday adayları seçmenlere ulaşmaya devam ediyor. CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Aşkın Genç, Kocasinan CHP ilçe teşkilatında seçmenlerden destek istedi.

Genç burada yapmış olduğu değerlendirmede  topluma hizmet etmek için çıktık bu yola, sizler varsanız biz varız, sizler yoksanız biz yokuz. Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları hepimiz çok iyi biliyoruz, yaşlanan sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz, ülke hiçte anlatıldığı durumda değil, ekonominin geldiği nokta ortada. Daha dün Uludağ Zirvesinde, sayın Ali Babacan'ın açıklamaları neydi? adalet olmazsa kalkınma olmaz, adalet olmazsa demokrasi olmaz, adalet olmazsa toplumun bir kısmı zenginleşir ama toplumun büyük kısmı fakirleşir.” Bunu kendi bakanları zikrediyor. Yani adalet neymiş? Adalet toplumun temel taşı, Ülkelerin temel direği. Hukuk bir gün herkese lazım olur, hukuk kişilere göre ayarlanamaz, hukuk tüm siyasi çekişmelerden uzak olarak, bir gün herkesin ihtiyacı olduğu düşünülerek o şekilde ayarlanmalı ve hukukun kuralları evrensel olmalı. Zaman zaman bana soruyorlar, ‘Ülke'de başkanlık sisteminin gelmesi düşünülüyor, Cumhuriyet Halk Partisinin görüşü nedir?' diye, bende diyorum ki; biz henüz daha ön seçim safhasındayız, bu tip genel politikalara çok fazla girmek istemiyorum.” Ama nedense bazı televizyon programlarında bana bunu soruyorlar, bende onlara diyorum ki; başkanlık sistemini konuşmadan önce ne olursunuz, şu adaleti konuşalım, ne olursunuz şu eğitimi konuşalım, ne olursunuz şu ekonomiyi konuşalım, bunları halledelim başkanlık sistemini konuşmak kolay.' Sizler bunları halletmezseniz sizler bu sorunları halletmezseniz, başkanlık sistemi Türkiye gibi ülkelerde diktatörlüğe götürür bu toplumu.” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı