CHP ADAYLARI SARIZ HALKIYLA BULUŞTU

CHP ADAYLARI SARIZ HALKIYLA BULUŞTU

Sarız'ın kendi evlatlarına 7 Haziran günü de sahip çıkmalarını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Sarız ilçesini ziyaret ettiler. seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen CHP Milletvekili adayları, ön seçimde halkın oylarıyla milletvekili adayı olduklarını hatırlatarak, Sarız'ın kendi evlatlarına 7 Haziran günü de sahip çıkmalarını istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Sarız'da vatandaşlarla bir araya geldi. CHP adayları Çetin Arık, Ali Paşa Tan, Aşkın Genç, Feyzullah Keskin, Mustafa Aslan ve Mustafa Utku Sarı'nın katıldığı geziye CHP il Başkanı Mustafa Ayan da eşlik etti. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'nun da katıldığı etkinlikte, parti otobüsünden Sarızlılara seslenen CHP İl Başkanı Ayan, Sarız'ın kendi evlatlarına sahip çıkmasını istedi. Konuşmasına Dadaloğlu'nun bir şiiri ile başlayan CHP Milletvekili adayı Çetin Arık ise Sarız'ın bir evladı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti Kendilerinin ön seçimle halk tarafından aday olarak belirlendiklerini belirten Arık, buna karşılık diğer partilerde adayların liderler tarafından tespit edildiğine dikkat çekti.
Konuşmasında CHP'nin projeleriyle gündem belirlediğini ve halkın da projelere onay verdiğini ifade eden Arık, CHP projeleriyle, kadrolarıyla iktidara yürüyor. İktidarın bütün telaşı da bundan” diye konuştu. Yalanı kendine rehber edinenlerin her yerde CHP iktidarında sosyal yardımların kalkacağı yalanını söylediğini belirten Arık, sosyal yardımların sosyal devletin bir görevi olduğunu ifade ederek, CHP iktidarında sosyal yardımların iki katına çıkacağını söyledi. Türkiye'nin büyümesine katkı sunan emeklilere vefa borçlarının olduğunu söyleyen Arık, CHP iktidarında emeklilerin iki maaş ikramiye ile çileye dönen bayramlarının yeniden bayram gibi kutlanacağını söyledi.
Sarız'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Milletvekili adayı Ali Paşa Tan ise konuşmasında Sarız Devlet Hastanesi'nin sağlık ocağına dönüştüğünü hatırlatarak, CHP iktidarında Sarız'ın yeniden Devlet Hastanesi'ne kavuşacağını açıkladı. Kayseri'nin en genç ve en dinamik kadrosuna sahip olduklarını vurgulayan CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç ise Sarızlıların desteği ile CHP'nin üçüncü sıradan kendisini de meclise göndereceğini ifade etti.
Demokratik bir yarış sonucunda CHP'de 4 Sarızlı'nın milletvekili sıralamasında ilk dörtte yer aldığını hatırlatan Keskin, Sarız'dan yalın ayak çıkan, Sarız'ın çocukları işlerinde kendilerini kanıtladılar ve bugün milletvekili adayı olarak karşınızdalar. Sarız'da bu dönem siyaset yok. Sarız bu dönem evlatlarına sahip çıkacak. Bizim başımızı öne eğdirmeyin, 7 Haziran'da sandıkları evlatlarınız için kapatın” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı