CHP´DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

CHP´DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

ARIK VE EROL ?BİZDE VARIZ? DEDİLER

   1 Kasım 2015 de gerçekleştirlecek olan ?Erken Seçin´ de CHP Kayseri listesinden milletvekili olmak için başvurular sürüyor? Kayseri listesinde yer alarak vekillik mücadelesine iştirak etmek üzere iki isim daha aday adaylık başvurusu yaptı. Başvuru yapan isimlerden ilki Chp´nin ilimizdeki tek milletvekili olan Çetin Arık olurken bir diğer isim ise eski İl Başkanlarından Avukat Sümer EROL´du? Erol İl başkanlığında düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını kamuoyu ile paylaştı?
25. Dönem CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Seçimlerinde de aday olduğunu açıkladı. CHP Genel Merkezi´nde adaylık başvurusunu yapan Arık, ?Kısa sürede olsa kapımızda, gönlümüzde vatandaşlarımıza hep açık oldu. İşte yine aynı inanç ve kararlılıkla Kayserimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde temsil etmek; halkımızın TBMM´deki sesi olmak için yeniden adayım. Türkiye sevdalılarını CHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum? CHP´den milletvekili aday adayı olan tüm adaylara da başarılar diliyorum? ifadesini kullandı?

Arık2ın dışında aday adaylığı başvurusu yapan bir diğer isim Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Sümer Erol, İl Başkanı Mustafa Ayan´ın da hazır bulunduğu basın toplantısında 1 Kasım´da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday aday olduğunu açıkladı.
CHP´den milletvekili aday adayı olan eski il başkanı Sümer Erol yaptığı değerlendirmede "Ben zor günlerin insanıyım. Bunu dava arkadaşlarımın hepsi bilir. Siyaseti amaç değil araç olarak gördüm. Şuanda ülkemiz gerçekten zor günler geçiriyor. Burada ülkemin bu zor günlerinde ben susarak köşemde oturamazdım. Bana destek verirseniz bunu başarmak istiyorum. Ben bu gerekçelerle aday oldum. Sizler tarafından seçilmiş arkadaşımın yerine oturmak gibi bir amacın içerisinde değilim" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı