CHP´DE KESKİN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

CHP´DE KESKİN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

AYAN KOLTUĞU KESKİN´E DEVRETTİ?


26 Aralık / Pazar günü gerçekleştirilen İl Kongresi ile Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığına seçilen Feyzullah Keskin düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mustafa Ayan´dan devraldı? Devir teslim töreninde medya mensupları ve partililere seslenen Chp´nin çiçeği burnunda İl Başkanı Keskin ?CHP´de il başkanlığı yapmak gerçekten bir onurdur? değerlendirmesinde bulundu?
CHP Kayseri Parti il binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Chp Kayseri eski Milletvekillerinden Şevki Kulkuloğlu, CHP Yüksek disiplin kurulu üyesi Ali Paşa Tan, yeni İl Başkanı Feyzullah Keskin, eski il başkanı Mustafa Ayan, başkan adaylarından Kemal Nakipoğlu, kurultay delegeleri Aşkın Genç,Tülin Temel, Melikgazi İlçe başkanı ve kurultay delegesi av. İbrahim Kaan ve çok sayıda partili iştirak etti..
Görevi teslim etmeden önce partililere seslenen eski başkan Mustafa Ayan, ülkenin kötü yönetildiğini iddia ederek, bu süreç de CHP´nin koruyuculuğu - kollayıcılığı çok önemlidir. Partililerimiz kendi içinde birlik beraberlik içinde dayanışmayı sağlamalı. İki buçuk yıla yakın çok onurlu bir görev yaptım? ifadesini kullandı?
Çiçeği burnunda yeni Başkan Feyzullah Keskin´de 26 Aralık da örnek olabilecek bir kongre süreci yaşadıklarını vurgulayarak şunları kaydetti ? Gerek adayların adaylık açıklamasından başlayarak kongre süreci ve sonrasında oluşan tablo artık şunu gösteriyor ki, bu parti artık birlikte tek yürek tek ses olarak yoluna devam edecektir dedi. CHP´de il başkanlığı yapmak gerçekten bir onurdur Atatürk´ün mirası olan bir partinin temsilci olmak yaşayabileceğim en büyük bir onur ve gurur olacaktır. Kongre süreci sonunda delegasyon arkadaşlarımızın oluşturduğu gerek yönetim kurulu üyelikleri, gerek disiplin ve gerekse üst kurultay delegeleri bize öyle bir mesaj verdi ki artık hiç kimse bireysel hareket etmeyecek birlikte bütünlük içinde CHP´yi iktidara taşımanın ateşini verdiler. Bende bu sorumluluğun bilincindeyim ben bunu aile içinde hizmet yarışı olarak görüyorum Başkan adaylarımız sayın Ayan ve Nakipoğlu´na teşekkür ediyorum önümüzdeki iki yıl içerisinde olağan üstü bir durum olmazsa partim için gece gündüz çalışacağım ?
Devir teslim töreninde CHP yüksek disiplin kurulu üyesi Ali Paşa Tan, başkan adayı Kemal Nakipoğlu ve eski milletvekili Şevki Kulkuloğlu´da teşekkür konuşması gerçekleştirerek partililerine seslenme imkanı buldular? . Konuşmaların ardından eski başkan Mustafa Ayan yeni Başkan Feyzullah Keskin´e çiçek takdim edip görevi devredenken yeni başkan Keskin´de Ayan´a hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti. Milletvekili Çetin Arık´ın ise katıldığı bir toplantıdan ötürü devir teslim törenine iştirak edemedi?
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı