CHP´DEN SUÇ DUYURUSU

CHP´DEN SUÇ DUYURUSU

KESKİN ?AK PARTİ TERÖRE YARDIM EDİYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu,İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundular.
Sabah saatlerinde Adliye Sarayı önünde bir araya gelen CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu,İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundular?
İl Başkanı Keskin medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede ?Çözüm süreci adı altında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan´ın emir ve talimatıyla Ak Parti hükümeti mensupları ve bürokratlarınca terör örgütünün lideri ve üyeleri ile bir dizi görüşmeler yapıldığı kamuoyunun malumudur. Buna karşın Genel başkanımız ve partimizin tüm kademelerince yapılan, sürecin parlamento temelinde yürütülmesi ve şeffaf olması uyarıları ise göz ardı edilmiştir. Bu dönemde terör örgütünün şehir yapılanmasını kuvvetlendirmesine ve örgütün şehir ve ilçe merkezlerine silah ve mühimmat depolamasına dönemin Ak parti hükümetinin başbakanı üyeleri ve bürokratlarınca göz yumulduğu fırsat verildiği bilinmektedir. Gelinen süreçte Ak parti hükümetinin bu yardımları sayesinde güçlenen terör örgütü yeniden silahlı ve bombalı eylemlerine başlamıştır. ? ifadesini kullandı?
Açıklamaların ardından il Başkanı Keskin beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe başkanları Cumhuriyet Savcılığına giderek iddialarını içeren dilekçeyi vererek suç duyurusunu gerçekleştirdiler?
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı