CHP İL BAŞKANI MUSTAFA AYAN

CHP İL BAŞKANI MUSTAFA AYAN

"HEMŞERİLERİMİN KONUKSEVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla gerçekleştirilen mitingi değerlendirerek, "Kayserili hemşerilerimin konukseverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, "Pazar günü sayın Genel Başkanımızı Kayseri'de ağırladık. Bereket yağmuruna rağmen güzel bir gün geçirdik" diye konuştu.
"Ben öncelikle Kayserili hemşerilerimin konukseverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadesinde bulunan Mustafa Ayan, "Açıkçası bir an rahatsız oldum fakat alanı gördükten sonra çok mutlu oldum. Başarılı bir alan toplantısı oldu" diyerek yapılan mitingi şu şekilde değerlendirdi:
"Genel Başkanımızın söylemlerini kendi ağzından dinleme fırsatı buldu hemşerilerimiz herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiler. Seçim öncesi moral verdiler. İnşallah bu mutluluğun seçimlerde de sandığa yansıtılmasını diliyorum. Tüm Kayserili hemşerilerime, emniyet mensuplarına ve kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Bizim partimiz 92 yıldan beri bir takım emperyalist güçlerin iftirasına hedef olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Söyledikleri ve söylemleri halkın bir siyasi partinin genel başkanından duymak istedikleri şeydir. Bence bütün söyledikleri halk adına söylenen şeyler ve kaba tabirle arttı. Siyasetçinin köşeyi dönme zamanı geçti. Bu devletin ve bu halkın tek unsurları olan halk, Cumhuriyet Halk Partisinin yönetiminde onlar köşeyi dönecekler. Demokrasi adına köşeyi dönecekler. Mutluluk adına köşeyi dönecekler. Evlatları adına köşeyi dönecekler. Kardeşlik adına köşeyi dönecekler. Ve sevgili genel başkanımızın söyledikleri de inancımızda, imanımızda, milliyetimiz ve kardeşliğimizde toplumun mutluluğudur. Toplumun gerçekten dostça, kardeşçe ilelebet Türkiye Cumhuriyetinin bu topraklarda varlığının devamı anlamındadır."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı