CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ARIK

CHP  MİLLETVEKİLİ  ADAYI  ARIK

CHP TAŞERONLARIN UMUDU OLDU”

CHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, İldem' de ev ziyaretleri gerçekleştirdiler. İldem Pazarı'nda mahalle sakinleri ve esnaflarla görüşen vekil adaylarından Çetin Arık, ücretli kölelik sistemi olan taşeronluğu kaldıracaklarını belirterek, CHP halkın talepleri doğrultusunda siyaset yapacak” ifadesini kullandı…

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan ve milletvekili adayları Galericiler Sitesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve CHP Milletvekili adayı Çetin Arık, ziyaret sırasında tanık oldukları üç ayrı pazarlığa aracı olarak, alışverişin gerçekleşmesine destek oldular....

CHP kurmaylarının ziyaret turunda ikinci durakları ise İldem oldu. İldem Pazarı'nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunana kurmaylardan vekil adayı Çetin Arık taşeron şirkette çalışan temizlik işçileri ile de görüştü. Arık görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede taşeronluğun ücretli kölelik olduğunu vurgulayarak, CHP İktidarında ücretli kölelik sistemini kaldıracağız. Biz herkesin güvenceli işe sahip olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Kadın doğum uzmanı olan Çetin Arık, İldem ziyaretinde doğumlarını gerçekleştirdiği çocuklarla da karşılaşınca, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

CHP milletvekili adayı Çetin Arık, İldem de ayrıca bir ev toplantısına katılarak CHP'nin sosyal politikaları hakkında bilgiler verdi. CHP'nin iktidara geldiğinde vatandaşlara verilen sosyal yardımları kaldıracağı yönünde yalan yanlış haberlere yer verdiğini ifade eden Arık , Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Biz halktan aldığımızı halka vereceğiz diyoruz” dedi.

CHP'nin milletvekili adaylarını ön seçimle belirlediğini hatırlatan Arık, Milletvekili adaylarını biz ön seçim yaparak, üyelerimize seçtirdik. Diğer partilerin liderleri ise yazı tura ile adaylarını belirlediler.” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı