CHP'LİLER

CHP

ARIKLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Çetin Arık, kendisinin de mensubu olduğu Arıklar Derneği'ni ziyaret etti. Yörelerinde düğün daveti olarak okuntu verildiğini hatırlatan Arık, Ben size okuntu vermeye geldim. Sizlerin de desteği ile 7 Haziran'da Türkiye'nin düğünü kurulacak, CHP iktidarını karşılayacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları hafta sonu da çalışmalarına ara vermedi. CHP milletvekili adayları Çetin Arık, Tülin Temel ve Mustafa Utku Sarı, Melikgazi İlçe örgütünün düzenlediği etkinlikte Ağırnas ve Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi. Yoğun program içinde Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, Çetin Arık ve Mustafa Utku Sarı tamamı Arık sülalesinin mensuplarından oluşan Arıklar Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti. CHP heyetini aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek yöneticilerinden Selami Arık, Arıklar Derneği'nin dünyada bir benzerinin olmadığın ifade etti

Arık ailesinin bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirten Çetin Arık, Öğrencilik yıllarımdan itibaren hep emmilerimin, dayılarımın hizmetinde oldum. Gücüm yettiğince insanımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonra da böyle olacak” dedi. Yörelerinde düğün daveti olarak okuntu verildiğini hatırlatan Arık, Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Ben size okuntu vermeye geldim. Sizlerinde desteği ile 7 Haziran'da Türkiye'nin düğünü kurulacak, CHP iktidarını karşılayacak” şeklinde konuştu. CHP adaylarından Mustafa Utku Sarı da yaptığı konuşmada CHP'nin bir demokrasi dersi vererek adaylarını ön seçimle belirlediğini ifade ederek, CHP'nin liderlerin değil halkın partisi olduğunu ifade etti.

CHP adayları Çetin Arık, Tülin Temel ve Mustafa Utka Sarı çalışmalar kapsamında ayrıca Ağırnas, Gesi Piknik alanı ve Turan da vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istediler. CHP adayları halkın kendilerine gösterdiği ilginin 7 Haziran seçileri için umut verdiğini vurgulayarak, Kayseri'de CHP'nin sürpriz yapacağını söylediler. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı