Çifçi Ailesinin mutlu günü

Çifçi Ailesinin mutlu günü

Nuri Çifçi oğlunu evlendirdi

Kay TV, Erciyes TV, Kayseri Haber Gazetesi ve Kay Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi’nin oğlu Şükrü Çifçi ile Kayseri’nin tanınmış iş insanlarından Derviş Özçekirdek’in kızı Fatma Özçekirdek özel bir düğün salonunda, düzenlenen düğün töreninde mutluluğa evet dediler.

Çifçi ve Özçekirdek ailesi, düğün salonunun girişinde bekleyerek salona gelen davetlileri ayakta karşıladılar.

Genç çiftin düğün törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Dursun Büyükbaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Ceo’su Alparslan Baki Ertekin, Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç, Özçekirdek ve Çifçi ailelerinin yakınları katıldı. 

Salona gelen davetliler yerlerini aldıktan sonra genç çift salona alkışlar eşliğinde girerek ilk danslarını yaptılar.

İlk dansın ardından nikah törenine geçildi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, nikah şahitliğini ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Mhp İl Başkanı Adnan İncetoprak yaptı.

Nikah akdinin ardından genç çifte nasihatte bulunmak için mikrofonu alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki nasihatlerde bulunarak şöyle konuştu: “ Sayın Cumhurbaşkanımız buradaydı. Bir Birinden değerli 30 Milyarlık açılış yaptılar. Hepimiz rüyası olan ve sık sık konuştuğumuz hızlı trenimizin temelini attık. Yoğun bir koşuşturmacayla geçti günümüz biraz önce de Cumhurbaşkanımızı yolcu ettik buraya geldik. Genç çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar dilerim”

Genç çiftin nikah cüzdanını ise, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah törenin ardından genç çift, salona gelen konuklara muhteşem bir zeybek gösterisi yaptı.

Gösterinin ardından salonda yemek duası okundu ve Şükrü ve Fatma bir ömür boyu mutluluk için sevenleri şahitliğinde dünya evine girdiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor