Çift yabancı dil öğreten kreş açıldı

Çift yabancı dil öğreten kreş açıldı

Harikalar Diyarı Eğitim Kurumları'nca Erenköy Mahallesi’nde kurulan minik yüreklerin çok daha donanımlı yetişmesini hedefleyen kreş Vali yardımcısı Şemsettin Erkaya’nın da iştirak ettiği törenle eğitime açıldı. Kreşte  minik yüreklere İngilizce ve Fransız öğretileceği vurgulandı

Erenköy Mahallesi Mitoloji Caddesi üzerinde eğitim vermeye başlayan Harikalar Diyarı Eğitim Kurumları'nın yeni kreşinin açılış törenine Vali Yardımcısı Şemsettin Erkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekim Yrd. Cevat Yazıcı ve bir çok davetliler katıldı.       

Tören açılışında konuşan Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu en büyük yatırımın çocuklara yapılan yatırım olduğunun altını çizerek  şunları kaydetti: “Tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum. Böyle güzel ve nezih ortamda inşallah çocuklarımızın çok daha donanımlı yetişmesi sağlanacak"

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da kreşin, adına layık bir eğitim kurumu olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Allah utandırmasın hayırlı olsun. Sayın Başkanımızın dediği gibi çocuklarımız kreşte artık daha emin ellerde, vatana millete daha faydalı biri olarak yetişiyorlar. En önemlisi de burada paylaşmayı, ekip çalışmasını, arkadaşlığı öğreniyorlar. Tebrik ediyorum.”                                                   

Katılımcılar minik yüreklerle birlikte kurdela keserek eğitim kurumunu hizmete açarken;  Kreş Müdürü Bahar Erdoğan haber ekibimize yaptığı değerlendirmede yeni hizmete giren eğitim kurumlarına ilginin yoğun olduğunu vurgulayıp minik yüreklere İngilizce ve Fransızca öğretildiğine dikkat çekti ve şöyle konuştu:  “İlgi çok yoğun, haftanın beş günü hizmet veriyoruz. Çeşitli branşlarda derslerimiz var .Her çarşamba Alfa Spor Kulübü hareket eğitimi ve jimnastik için geliyor. Cuma günleri kurum pedagogu burada çocukları gözlemliyor. 3 yaş ve üzeri çocuklar için gelişim testi uyguluyor. Bunun yanı sıra British Time Dil Okulu'ndan çift anadil yabancı dil eğitimimiz var. Bunların haricinde kendi etkinliklerimiz var”                                                           



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye