ÇİN-TÜRKİYE SINIR ÖTESİ ELEKTRONİK ÇALIŞTAYI

ÇİN-TÜRKİYE SINIR ÖTESİ ELEKTRONİK ÇALIŞTAYI

ÖZHASEKİ: ?DÜRÜST TÜCCARIN BU DÜNYADA YERİ VARDIR? ...

Çin-Türkiye Sınır Ötesi Elektronik Ticaret Pilot Projesi Tanıtım Toplantısı Serbest Bölgede gerçekleştirildi? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki onur konuğu olarak katıldığı etkinlikte yaptığı değerlendirmede ticaretin bir erdem ve hak olduğunu, dürüst tüccarın bu dünyada yerinin var olduğunu vurgulayarak ?Teknolojik değişime de ayak uydurmamız gerekir? ifadesini kullandı?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin onur konuğu olarak iştirak ettiği Çin-Türkiye Sınır Ötesi Elektronik Ticaret Pilot Projesi Tanıtım Toplantısı Kayseri Serbest Bölgesinde gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Bakan Özhaseki, ?Bugün hayırlı bir köprü atıyoruz. Her şey ticaret ile başlar ama ileride kadim dostluklara dönüşür. İnsanlar birbirlerinden uzak olursa, birbirlerini anlayamazlar. Eğer ticaret yapılırsa bundan dostluk doğar. Ticaret bir erdem ve haktır. Dürüst tüccarın bu dünyada yeri vardır? değerlendirmesinde bulundu?
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında teknolojik gelişmelere ayak uydurmamız gerektiğinin altını çizerek şunları kaydetti? ?Bu proje ile iki ülke arasındaki alışverişte hayırlı bir kanal açılacaktır. Üretim yapan birçok arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımız dünyaya açılmakta zorluk çekiyorlar. Kobilerimiz ithalat yapacaklar. Dünyada 2 milyara yakın insan elektronik ortamda ticaret yapıyor. Değişimi anlayabilir ve ona göre adım atarsak hızlı ilerleniyor. Yoksa durumumuz gittikçe kötüleşiyor. Bu işi doğru anlamak lazım. Biz geçmişimizle övünürüz ayrı ama değişimi anlamazsak bunun bir anlamı yok. Ne yaparsanız yapın. Geri geri gidersiniz. Başkaları üretir ama biz kalırız. Bize düşen bu yollarla kapı açmaktır."
Çalıştay Bakan Özhaseki´nin açılış konuşmasının ardından iki ülke heyetleri arasında oluşturulan komitelerin ikili görüşmeleri ile nihayetlendi?



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti