"ÇOCUĞUN DÜŞERSE DÜŞSÜN"

FORUM AVM`DEKİ KOTON MAĞAZASINDA "HIRSIZLIKLA" SUÇLANAN VE MASUM OLDUĞU ANLAŞILAN TESETTÜRLÜ VE 3 AYLIK HAMİLE KADINA BU SÖZ SÖYLENİR Mİ?

Ramazan Bayramı`nın arefesinde ve çocuklarının ve eşinin gözü önünde yaşadığı durumu anlatan Ayşe Payas, Forum Kayseri Alişverişmerkezinde bulunan Koton Mağazasından ve mağduriyetine sebebiyet verdiğini iddia ettiği polis memurundan şikayetçi olduğunu açıkladı. Hırsız muamelesi yapılan tesettürlü kadın kendini hoyratça aramaya çalışanları hamile olduğunu ve çocuğunu düşürebileceği onusunda uyardığı zamansa mağaza çalışanlarından "düşerse düşsün" şeklinde karşılık aldığını iddia etti.

                HABERİN GİRİŞİ

                Arefe günü Koton Mağazasında Tesettürü nedeniyle kindisine haksızlık yapıldığını ve bunun zulüm boyutuna ulaştığını iddia eden Ayşe Payas, Mazlumder binasında düzenlediği basın toplantısında başından geçenleri anlattı.

                Mağaza içerisinde kızına kıyafet baktıkları esnada sivil bir polis memurunun gelerek hırsız muamelesi yaptığını ve bu durumun mağaza çalışnları tarafından da devam etiğini anlatan Payas, "ilk önce üzerimi aramak istediler. Ben mağaza içerisinden çıkmamama, şüpheli bir harekette bulunmamama yada herhangi bir alarm çalma durumu olmaksızın yapılan bu eyleme itiraz ettim. Beni zapt ederek dapo gibi bir yere götürdüler. Orada kendilerine üç aylık hamile olduğumu ve bu durumun beni etkilediğini söyledim. Çocuğumu düşürebilirim dediğimde ise mağaza çalışanlarından biri bana "düşerse düşsün, düşür çocuğunu da gör" dedi." diye konuştu.

Payas, sözlerinin sonunda kendilerine bu durumu reva gören mağazayı ve polis memurunu dava ettiğini açıkladı.Mazlumder Şubesi Başkan Yardımcısı Hacı Yakışıklı ise mağdur edilen Ayşe Payas`a ve haksızlığa uğrayan herkesin kappılarının açık olduğunu söyledi. Olayın kendi açılarından mağazayla direk alakalı olmadığının altını çizen Yakışıklı önemli olanın olay olduğunu belirtti.



Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor