ÇOCUK MECLİSİNCE KUTLU DOĞUM HAFTASI

ÇOCUK MECLİSİNCE KUTLU DOĞUM HAFTASI

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir etkinlik düzenleyerek Peygamber Efendimize yönelik Mektup ve Şiir Yarışması düzenlediler. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonun’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda ger

Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile düzenlenen etkinliğe Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisine bağlı 10 Mahalle şubesinin iştirak ettiği belirten Çocuk Meclis Başkanı Ömür Yücegöğ, etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Melikgazi Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi Kutlu Doğum Haftasında etkinlik düzenledik. Bu yıl farklı bir etkinlik yaparak Çocuk Meclisimizde üye olan bütün arkadaşlardan Peygamber Efendimize Yönelik Mektup ve Şiir yazmalarını istedik. Bu yönde bir yarışma yaptık. Arkadaşlarımızdan 118’i şiir, 121’i ise Mektup yarışmasına iştirak etmişlerdir. Yarışma sonucunda dereceye girenlere Melikgazi Belediye Başkanımızca çeşitli hediyeler verildi. Bu etkinliğe katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm üye arkadaşlarımız ile bize bu imkânı tanıyan Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz ”
Derece Girenlere 3 Cilt Kitap ve Kol Saati
Yarışmada dereceye girenlere Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 3 ciltten oluşan Peygamber Efendimizin hayatını anlatan eser ile birer kol saati hediye etti.
Duygu Dolu Anlar
Birbirinden anlamlı ve içtenlikle yazılmış mektup ve şiirlerin okunmasında salon da duygulu anlar yaşandığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisimiz; düzenlemiş olduğu bu etkinlik ile yine farklı bir bakış açısı ve gündem ile kamuoyu oluşturmuştur. Kendilerini kutluyorum. Peygamber Efendimize Yönelik yazılan bu mektup ile şiirlerin basılı bir eser haline getirilecektir”

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı