ÇOCUK YUVASINDA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ÇOCUK YUVASINDA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün’ün himayelerinde, Hacı Ali Sözduyar’ın eşi Hayriye Sözduyar’ın ev sahipliğini yaptığı, Kayseri Çocuk Yuvasında kalan çocuklar için doğum günü eğlencesi düzenlendi.

Divan İskender’de yapılan doğum günü eğlencesine Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Hayriye Sözduyar, Kayseri Çocuk Yuvası Müdürü Sait Postallı, Müdür Yardımcısı Merzuka Yoncacı, Kayseri Çocuk Yuvasında kalan çocuklar ile yurt öğretmenleri ve çalışanları katıldı.
Etkinliğe katılan çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, kesilen doğum günü pastasının mutluluğunu davetlilerle paylaştılar. Doğum günlerinin kutlandığı için mutlu olan çocuklar, Gül Düzgün ile Hayriye Sözduyar tarafından kendilerine verilen doğum günü hediyeleri ile daha da mutlu oldular.
Sosyal Hizmet Kuruluşlarında kalan çocuklar, kendilerine sevinçli ve mutlu gün yaşatan başta Gül Düzgün olmak üzere etkinliğe ev sahipliği yapan Hayriye Sözduyar’a teşekkür ettiler.
Gül Düzgün, düzenlenen etkinlikle ilgili duygularını şöyle dile getirdi: “Devletimizin himayesindeki bu ay doğan çocuklarımızın doğum günleri kutlamasını Hayriye Sözduyar’ın ev sahipliğinde yaptık. Öncelikle bu organizasyona destek olan Hayriye Sözduyar’a teşekkür ediyorum ve çocuklarımıza da hayırlı ve mutlu ömürler diliyorum. Bundan sonra her ay bir hayırseverimizin ev sahipliğinde, o ay doğan çocuklarımızın doğum günlerini farklı mekanlarda kutlayacağız. Çocuklarımız hayata başlangıcın ilk yıllarındalar. Bugünlerde, bu aylarda, bu yıllarda, kendilerini ne kadar iyi yetiştirebilirlerse, okumaya ve derslere ne kadar önem verirlerse, gelecekteki hayata hazırlanmaları, daha iyi bir yaşam sürmeleri de kendi ellerinde olacak. Bu doğum günü vesilesi ile çocuklarımıza olumsuz düşünmemelerini tavsiye ederek derslerinde başarılar diliyor, doğum günlerini kutluyorum.” dedi.
Çocukların doğum günü kutlamasının ardından Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Handan Kilci ve rehberlik ve psikoloji öğretmeni Zehra Baysal ile birlikte Zambak Çocuk Evini ziyaret eden Gül Düzgün, evde kalan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Çocuk evlerinde kalan çocuklar için bir aile ortamı yaratılmasının gençlerin sosyal ve psikolojik gelişimi için çok faydalı olduğunu söyleyen Sayın Düzgün, “Çocuklarımızın yurt ortamı yerine müstakil bir dairede yaşamalarından mutlu olduklarını görmek memnuniyet verici. Handan hanıma da Zambak Çocuk Evinin ihtiyaçlarının karşılamasına verdiği desten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde diğer çocuk evlerimizi de ziyaret ederek gençlerimizle buluşacağız, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti