ÇOCUKLARLA BULUŞTU

ÇOCUKLARLA BULUŞTU

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ: - "SİZLER BİZİM İÇİN EN YÜKSEK MERTEBENİN EMANETLERİSİNİZ"

- Kayseri'den Ankara'ya gelen şehit ve gazi çocuklarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sizler bizim için en yüksek mertebenin emanetlerisiniz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'den Ankara'ya gezi düzenleyen şehit ve gazi çocuklarıyla dün akşam yemekte buluştu. Dikmen'deki Polis Evi'nde gerçekleşen ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği yemeğe 18'i kız olmak üzere toplam 41 gazi ve şehit çocuğu öğrenci katıldı. Gazi ve şehit çocuklarının yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer'in de katıldığı yemekte ayrıca Kayseri İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın da yer aldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ilkokul son ve lisede okuyan çocuklarının yer aldığı gezide çocukların öncelikle Meclis, Eski Meclis ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü gezdikleri belirtildi. Yemekte öncesinde ise Sümeyye Demirbağ isimli bir öğrenci Bakan Yıldız'a beyaz bir atkı hediye etti.

Kayseri'den gelen şehit ve gazi çocukları adına bir konuşma yapan Lise 3 öğrencisi Sümeyye Demirbağ, çok iyi ağırlandıklarını belirterek kendilerine ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

 

"SİZLER EN YÜKSEK MERTEBENİN EMANETLERİSİNİZ"

 Yemekte bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sizler bizim için en yüksek mertebenin emanetlerisiniz" diyerek konuşmasına başladı. Bu yemeğin şehit ve gazi çocuklarıyla yenilen son yemek olmayacağını belirten Bakan Yıldız, bundan sonrada bu tür organizasyonlar yaparak bir araya geleceklerini söyledi. "Sizi her zaman Ankara'da ağırlamak isteriz" diyen Bakan Yıldız, gençlere daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda olduklarını söyledi. Bakan Yıldız konuşmasının ardından ise 41

öğrencinin hepsiyle teker teker tanışarak, ileride ne olmak istediklerini sordu. Bir öğrencinin "İleride hukukçu olmak istiyorum ama annem 'sen yalan söyleyemezsin' diyor" demesi üzerine Bakan Yıldız, öğrenciye nasihatte bulundu. Kayserili hemşehrisinin kendi isteği doğrultusunda Hukukçu olmasını tavsiye eden Bakan Yıldız, "Sen dürüst hukukçulardan olacaksın ve ülkene hizmet edeceksin" dedi.

Bakan Yıldız yemeğin ardından ise öğrencilerle vedalaşarak, Polis Evi'nden ayrıldı.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret