Çolakbayrakdar,

Çolakbayrakdar,

`Zabıtamız; Şefkatli ve Adaletli`

HABERİ İZLE

   Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zabıta personelinin esnaf ilişkilerinde yine şefkat ve adalet çerçevesinde davranmaya devam edeceğini söyledi. 

  Sabah erken saatlerde Mithatpaşa Zabıta Amirliği`ni ziyaret ederek personelle beraber kahvaltı yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan ve Zabıta Müdürü Emrullah Güçlü`den zabıta çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

   Hiçbir zaman ezici bir tutum içerisinde ve sert olmamak gerektiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bize düşen, işleri yaparken daima yumuşak huylu olmak. Esnafımıza, yapılan işin doğrusunu, güzelliklerini şefkatli tarafımızla anlatmamız; anlayışlı olmamız lazım. Topluma verdiğimiz mesaj böyle olmalı. Bu hem insani bir durum hem de Belediyemiz`in dışa bakan yüzünün sıcak bir görüntüsüdür" dedi.

   Başkan Çolakbayrakdar sözlerine şöyle devam etti, "Toplum menfaatini koruyup gözetecek adaletli işler yapmaya devam edeceğiz. Zabıtamızın yaptığı işlere güveniyor ve itibar ediyoruz. Adaletli olmamız, uygulama noktasında da yine şefkatli davranmamız lazım. Toplum menfaati olan işlerde taviz olmaz. Toplumun menfaatine olan işler hukuk dairesi içerisinde yerine getirilirken şefkatli de olmak gerekir. Siz muhakkak ki bunları yapıyorsunuz ancak bunun biraz daha ön planda olması gerekiyor. Böyle olunca eminim toplum nezdindeki bize bakış açısı daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum."

   Kayseri`de seyyar kalmadığını hatırlatarak işyeri kirası ödeyen, yanında adam çalıştıran, vergi veren, istihdam oluşturan insanların hakkını da bir şekilde korumak gerektiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle bitirdi, "İşin artısını eksisini dengeli götürmek lazım. Daha büyük bir kesimin, toplumun sağlığını koruma adına seyyar satıcılığın kaldırılmasıyla çevreyle ilgili bir güzellik de oluştu. Çok şükür bizim toplumumuz iyiye güzele istekli olduğu için ciddi manada bu işlerle ilgili destekçi oluyor.  O konuda ellerine sağlık, teşekkür etmek lazım. Muhakkak ki kurallar işletilmeli, kuralların uygulamasıyla vicdan da tatmin olmalıdır. Bu toplumun yararına olur."

   Zabıta Müdürü Emrullah Güçlü de bin 500 kişiye bir memur düşmesi gerekirken 377 bin nüfuslu Kocasinan`da 52 memurla çalıştıklarını belirterek, "Yalnız bir avantajımız var, vatandaşımız her an, herhangi bir durum olduğu anda telefonla bize bilgi veriyor. Bu açıdan vatandaşlarımız bize oldukça yardımcı oluyor. Biz de eleman eksiğimizi bir nebze gidermiş oluyoruz" şeklinde bilgi verdi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”