ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

MAHALLEYI EN İYI MUHTAR BILIR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallenin her ihtiyacını en iyi muhtarın bileceğini bu nedenle vatandaşla belediye arasındaki iletişim köprülerinden biri olan muhtar hizmetlerine önem verdiklerini söyledi.

Anadolu Harikalar Sofrası´nda düzenlenen iftarda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, ?Bugün 116 mahallemizin muhtarıyla beraber iftarımızı açtık. Muhtarlarımızla her daim içiçeyiz, hep birlikte görüşüp, istişarelerde bulunuyoruz. Bugün de Ramazan´ın bereketiyle muhtarlarımız ve aileleriyle birlikte iftar açtık? dedi.

Mahalleleri gezip, sorunlar ve projelerle bizzat ilgilendiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar ?Yaklaşık 4 aydır bu görevi yürütüyorum. Bu süre zarfında mahallelerimizi gezip sorunları ve projeleri yerinde görmeye özen gösteriyorum. Çalışma arkadaşlarımdan bilgiler alıyor, koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Ama, bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini, ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişi o mahallenin muhtarıdır. Mahalle insanının derdiyle dertlenme, sorunlarını çözme konusunda muhtarların çok büyük katkıları var. Sizlerle devamlı olarak iletişim halinde olacağız. Kapımız her daim sizlere açık. Taleplerinizi imkanlarımız dahilinde daha önce nasıl yerine getirdiysek şimdi de aynı anlayışla karşılayacağız. Sizlerle işbirliğine, iştişareye her zaman açık olduk; bundan sonra da devam edeceğiz. Görevimiz insanlarımıza ihtiyaç duydukları hizmeti götürmek, yaşamını kolaylaştırmak, hayatın her alanında insanlarımızı mutlu kılacak adımlar atmaktır. Sizlerle ortak görevimiz de birlik beraberlik içinde bu çalışmaları yürütmektir?şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yerinden yönetim olmadan etkin ve verimli hizmet olmayacağının altını çizerek, "Yerinde yönetim olabilmesi için sokaktan kopmamamız, sokağın nabzını iyi tutmamız ve vatandaşlarla içiçe olmamız gerekiyor. Bizlerle vatandaşın arasındaki iletişim köprülerinin biri de sizlersiniz. Sizlerle birlikte Kocasinan´ımızı ve şehrimizi güzelleştireceğiz, daha iyi yerlere getireceğiz. Allah´ın izniyle yakın gelecekte Kocasinan´ın yüzünü daha çok güldüreceğiz, çehresini değiştireceğiz. Yeni Kayseri, Kocasinan´da kurulacak. Kocasinan Kayseri´nin yeni yüzü olacak. Kayseri, Kocasinan üzerinden şekillenecek. Bu hedefi yerine getirmek için var gücümüzle gayret edip sizlerin de desteğiyle amacımıza ulaşacağız? dedi.

Muhtarlara 2 yeni müjde veren Başkan Çolaybayrakdar, sözlerini şöyle bitirdi," Bilgisayar ihalesine çıktık. En yakın zamanda inşallah bilgisayarları teslim edeceğiz. Sizin daha iyi ortamda çalışmanız için her türlü gayreti gösteriyoruz. Sadece muhtarlarımızla ilgilenecek onların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyecek ve bunları belediyemize aktaracak bir birim kuracağız. Bu sadece muhtarlarımıza ait olan bir müdürlük olacak. Amacımız sizinle olan iletişimimizin bundan sonra daha hızlı ve daha aktif yürümesini sağlamak. Bu müjdeyi de size veriyor hayırlı Ramazanlar diliyorum?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ