ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞI DİNLEDİ

  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ´Başkan Sizi Dinliyor´ adlı mahalle toplantılarından sonra semt pazarında vatandaş ve esnafı da dinlemeye başladı.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu, Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Zekeriya Kaya ile birlikte Erciyesevler Kapalı Semt Pazarı´nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileyen, alış-veriş yapan vatandaşlara da pazardan memnun olup olmadıklarını soran Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Belediye olarak esnafımız iyi mekanlarda ve şartlarda kaliteli ürünler satarak, bereketli ticaret yapsın; vatandaşımız da bütçesine uygun, kaliteli ürünleri alsın, tüketsin istiyoruz. En iyi alış-veriş şartlarında esnaf ve vatandaşı buluşturmak için gayret gösteriyoruz. Semt pazarlarında vermek istediğimiz hizmetin amacı budur" dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan, her hafta düzenlenen ziyaretlerle de esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Çolakbayrakdar,"Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinliyoruz. Her fırsatta işyerlerinde ziyaret ederek, esnafa yardımcı olmak için sürekli fikir alış-verişinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinleyen; genç, yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, ?Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Bunun için de yeni ve farklı projeler hazırlıyoruz? şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Ahmet Övüç ve Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Zekeriya Kaya da, "Esnaf olarak pazarlardan memnunuz. Sizin semt pazarlarıyla ilgili yeni projeleriniz ve çalışmalarınız var. Yazın sıcak ve kışın soğuk konusunda iyileştirmeler de yapılırsa daha da memnun olacağız. Hizmetleriniz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da pazardan memnun olduklarını, bütçelerine göre daha kaliteli ürünü daha ucuza tedarik ettiklerini belirterek Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar okul harçlıklarını çıkarmak için babasının yanında destek olan minik çırakların da gönlünü aldı. Onlarla sohbet ederek derslerine çok çalışıp başarılı ve çevresine faydalı birer insan olmalarını tavsiye etti.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti