ÇOLAKBAYRAKDAR,

ÇOLAKBAYRAKDAR,

?AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI YAPIYORUZ?

   Yeni dönemde yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına daha da hız veren Kocasinan Belediyesi, ağaçlarının ve yeşil alanlarının kalitesini artırmak, korumak ve sürekliliklerini sağlamak amacıyla yazlık ve kışlık bakımlarını ihmal etmeden yapıyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, park, yeşil alan, ağaç sayısını, kalitesini ve dayanıklılığını daha da artırmak amacıyla kış bakımı yaptıklarını söyledi.
Sonbaharın ortalarına gelinen şu günlerde havaların yavaş yavaş soğumaya başladığını belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Ağacın ve yeşil alanın şehirlerin gelişmişlik ölçüsüyle doğru orantılı olduğuna inanıyoruz. Yeşil alan miktarının artırılması özellikle de korunması için yoğun gayret gösteriyoruz. Ağacımızın, çimenimizin, çiçeğimizin mevsimine göre bakımlarını yapıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz vasıtasıyla, parklarımızı, yeşil alanlarımızı ve ağaçlarımızı ihtiyaç duydukları kışlık bakımı yaparak soğuk havalara karşı koruma sağlıyoruz? dedi.
Örnek bir şehir olan Kayseri´nin aynı zamanda yemyeşil bir şehir olması için yıllardır sürdürülen park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına ivme kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar,? Kocasinan´da Kuşçu, Taşhan ve Buğdaylı´da kurduğumuz toplam 9 milyon metrekarelik 3 kent ormanı için ağaç dikimlerine devam ediyoruz. Mevcutlarımızın sayısını, kalitesini daha da artırmak için park çalışmalarına özen gösteriyoruz. Kocasinan´ın kış aylarında da rengârenk olması, yazın gölgesinde serinlediğimiz ağaçlarımızı, yeşil alanlarımızı soğuktan ve kardan korumak için kışlık bakım yapıyoruz? şeklinde konuştu.
Ağaç ve yeşil alanların sağlıklı kalması için yaz ve kış öncesi bakım, budama ve ilaçlamasını aksatmadan yaptıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, ?Ağaç bakımı dikiminden daha önemlidir. Sürgün temizleme, taç verme, gençleştirme, budama, dip bakım, ilaçlama ve estetik bakımları yapılmazsa sağlıklı, sürekli ve kaliteli yeşil alana sahip olamazsınız. Bu nedenle yazlık ve kışlık bakımlarını özenle yapıyoruz" şeklinde bilgiler verdi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti